- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#82729984 #56 üzenetére
váo nincs rá válasz
Nem tudom miért gondolod azt, hogy tagadnám, hogy az USA által felfegyverzett iraki katonák fegyverzetét zsákmányolta az USA. Ezek megtörtént esetek. Megvan a véleményem arról, mekkora marhaság az USA közel-keleti politikája George W. Bush óta, de nem erről volt szó.
Felhozták, hogy Franciaország 8 milliárdos fegyverszállítási üzleteket között az elmúlt időszakban közel-keleti államokkal, mindezt egy kontexusban az Iszlám Állam fegyverzetével. A kettő között viszont nincs összefonódás. Az Egyesült Arab Emírségek és Katar például momentán nem nagy rajongója az Iszlám Államnak...
Bárki ad el fegyvert a közel keleten (akár francia, akár usa, akár orosz) bármelyik arab országnak, az biztos lehet benne hogy másnap annak nagy része már valamelyik terrorszervezetnél fog landolni.
Mivel a közel-keleti terrorszervezeteket leginkább Irán támogatja, ez több sebből vérzik, kezdve ott, hogy az irániak nem arab népcsoport, hanem perzsa. Mondjuk attól függ, mit tekintünk terroristáknak, mert az Iszlám Államtól már Irán is eltávolodott...
A francia fegyverek már ugyanott vannak, maximum még nem elég látványos.
A francia fegyvereket inkább Jemenben láthatod, Leclerc harckocsikat például. De regurális haderő kezében. De természetesen meg lehet hazudtolni, mutass nekem olyan képet, ahol francia fegyverzetet használ az Iszlám Állam nagyobb mennyiségben. Én nem nagyon tudok róla...
-
válasz
#82729984 #52 üzenetére
Oh, hát én nem is tudtam hogy terrorszervezetet fenn lehet tartani saját ruhaüzlet nyereségéből.
Abdelhamid nem egy egész terrorszervezetet tartott fent. De a francia terrorcselekményt elkövetők nem is használtak drága vagy speciális eszközköt. Házi készítésű robbanómellények és az AKM-ek nem drága eszközök. Nem voltak hamisított papirok sem, sem más drága és bonyolult dolog.
Akkor miért is lenne szükség hatalmas összegekre?
Bakker, meg ne magyarázd már hogy az ISIS abból tartja fenn magát hogy 2. generációs belga arabok ruházati üzletet nyitottak Brüsszelben... Tőled azért többet vártam.
Ki állított ilyet? Én azt mondtam, hogy a franciaországi támadásokat minimál költségvetésből követték el...
De, de azért a tankerhajókat egy "picit" nehezebb elrejteni, nem gondolod? Vagy tán a menekültek csempészik az olajat fél literes kólásüvegben?...
Nem, tanker-teherautó flottát használ erre. Amit támadnak is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Trollok komolyan
- Apple asztali gépek
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Path of Exile (ARPG)
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Milyen processzort vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- G.SKILL 32GB Trident Z5 DDR5 6400MHz CL32 KIT F5-6400J3239G16GX2-TZ5S
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe gar
- Nitro AN515-44 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4600H GTX 1650 16GB 512GB NVMe gar
- MacBook Pro 14 M2 MAX 4(!)TB SSD 32GB RAM HUN
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest