- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Netfone
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Potrien
senior tag
Op3-boldog tulaja vagyok a kezdetektől, mikor megjelent egyből megrendeltem.
Ennyire jó telefonom még nem volt soha előtte.
Le a kalappal a gyártó előtt! -
Fall-N
veterán
De sajnos sok hülyeség jött az újabb változatokkal. Nem férni hozzá az akku statisztikához alapból, WiFi, BT nem kapcsolható automatizálóval, a külső alkalmazások nem futhatnak az értesítési sáv felett (nem működik a Twilight úgy ahogy régen, mert élesen világít az értesítési sáv, mert nem lehet ráhúzni a szűrő réteget. Opera éjszakai módja dettó.)
-
Somatom
veterán
válasz
Blizzardking #19 üzenetére
Nem hiszem, hogy a root mindenre megoldás. Pl. a freeform multiwindow módot a Google csak OEM gyártók számára teszi elérhetővé. Mindezt azért, mert a jövőben ezt alapértelmezetten a Chrome OS ficsőrjének szánja.
-
DeathAdder
veterán
Dejó.. én még a 7.1.1-ről sem frissítettem, és azt hiszem nem is fogom
-
ates
aktív tag
Követendő példa
-
Somatom
veterán
Mióta hekkelés az, ha telepítek egy segédalkalmazást a Play -ről?
-
A google 1 szemétláda, ez évek óta világos kell legyen mindenki számára. Az OP viszont példás supportot tud felmutatni a kezdetektől, még ha néha balhé is megy körülötte. Könnyen lehet, hogy ezzel a hírrel engem újra megvesznek, pedig az OP1 óta más telefonom van (LG). Na őket viszont feltehetőleg sosem támogatom többé a nulla support ÉS a felhasználó életének minden módon megkeserítése miatt, pedig a készülékek meg remekek (V sorozat).
-
klambi
addikt
" A két. A két " első sor vége.
-
Somatom
veterán
Attól függ, hogy a user mit használt Nugát, vagy Oreo alatt. Mert, ha mondjuk freeform multiwindow módot, akkor bizony bosszankodni fog. Ezt ugyanis a P -ben elzárta a Google a fejlesztők elől és az eddigi tendencia alapján fogadni mernék, hogy a Google -nek nem ez az egyetlen merénylete a P -ben.
-
Matada2.3
veterán
Nagyon jó hír, főleg az OP2 bukdácsolása után.
-
Lasko
csendes tag
Ez örvendetes! Pedig már kezdtem beletörődni, hogy 8.0-n marad a OP3T-m
-
tntmax
aktív tag
Dícséretes.
-
peestee83
aktív tag
Ez a többi "nagy" gyártónak" is követendő példa lehetne.
Szerintem a tulajok nem fognak haragudni, hogy a 8.1 kimarad, ha lesz inkább 9 -
L4mie
veterán
na ez egy igazán jó hír
O+ ftw
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest