Hirdetés

2019. március 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

A OnePlus 3/3T is Android P-re vált

 • (f)
 • (p)
Írta: | | Forrás: OnePlus

Igaz, cserébe a tulajdonosoknak le kell mondaniuk a 8.1-es verziófrissítésről. Legelőször a OnePlus 6 Android 9-es csomagja érkezik, majd az 5/5T és a 3/3T következik.

Hirdetés

A OnePlus tartja az ígéretét, és a két évvel ezelőtti 3-ra és 3T-re is tervbe vette az Android P közzétételét. A két. A két 2016-os modell is kapott egy kamerafrissítést a minap, az androidos verziószám mindenesetre továbbra is 8.0, és a OnePlus jelezte: nem is dolgoznak a 8.1-es csomagon, a munkálatok ugyanis Android 9-en folytatódnak.

Régi-új ismerős: a OnePlus 3T (képernyővel felfele) pont olyan, mint a OnePlus 3
A OnePlus 3 és a 3T egymás társaságában [+]

Először persze a OnePlus 6 kapja meg az Android P-t, ez a mobil ugyanis a legfrissebb, plusz részt vesz a fejlesztői béta programban, így várhatóan nem kell hónapokat várni az update felbukkanásáig. Ezt követően az 5 és az 5T frissül Android 9-re, végül a 3 és a 3T.

Hirdetés

Előzmények

 • OnePlus 6 - gyorsjárat a szenzorszigetekre

  A piac legfürgébb telefonja sem úszta meg bevágás nélkül, de leperegnek róla a cseppek és a kritikák, ugyanis nagyon kevés hibája van, kamerában pedig végre előrelépett.

 • OnePlus 5T - nagyképű trónbitorló

  Betört a kávamentes trendek közé a OnePlus, és hatalmas kijelzőt, szuper teljesítményt, okosított Androidot, illetve remek arcalapú azonosítást ígér, változatlan áron.

 • OnePlus 5 - mindenki nyugodjon le!

  A Never Settle szlogen Settle Down Please-re változott: az iPhone-t imitáló forma és a dupla hátlapi kamera a kevés változás közül kettő. Jó alapokra ugyanakkor most is erős várat sikerült építeni.

 • OnePlus 3T - T apó itt van

  A címért elnézést kérünk, a részletes tesztért viszont nem: a OnePlus 3 mellett mutatjuk meg, hogy a 3T extra akkumulátorkapacitása és lóereje mennyivel nyújt többet a nyári modellhez képest.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.