- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
aram01
nagyúr
Sziasztok 5plusrol megéri valtanom?
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Kezdő miui userként nem találom a Képernyő használat teljes feltöltés óta részt (kijelző idő)?
Az akkumulátor adatok közt nincs és a kereső sem dobta ki! -
jamez
senior tag
válasz
calambrito #414 üzenetére
Addig míg nics bajod a telóval semmi.
A Wayteq-es szervíz nagyon korrekt. Sajnos már 2. alkalommal vittem vissza az redmi note 5 -t. -
Gloob
addikt
válasz
calambrito #414 üzenetére
Én a Xiaomishoptól vettem, előre fizettem, így lett 30 hónap garanciám, ingyenes kiszállítás, és 65e Ft lett a vége. Igaz, hogy a rendeléstől számított 10 nap alatt kaptam kézhez.
Más: jött ma egy OTA frissítés MIUI 10.3.5.0 (PFGMIXM) -
calambrito
csendes tag
válasz
tomboy0013 #272 üzenetére
Szia!
Mi a különbség a "Wateq-es garancia" (tehát amit a hivatalos Xiaomi-bolt ad) és az egyéb GSM-boltok által nyújtott garancia/biztosítás között? Én a hivatalos forrásból venném (Lurdy), de kezdem elveszíteni a türelmemet a megjelenéssel kapcsolatban. Először kb. 2 hónapja kérdeztem tőlük, mikorra várható. Azóta (több hetes különbséggel) még legalább kétszer érdeklődtem (mert a kb. dátumokból -amiket mondtak- nem lett semmi). Legutóbb -gyártási leállásra hivatkozva- azt mondták, kb. május elejére tolódik a megjelenés. Miközben a GSM-boltok már hetek óta árulják.
Tehát: érdemes várni a garancia miatt a hivatalosra? Mennyiben jobb, mint a GSM-boltok garija? Mi az előnye az egyiknek, mi a hátránya a másiknak?Előre is köszönöm!
-
Gloob
addikt
válasz
korcsillio #411 üzenetére
Én a xiaomishoptól rendeltem, alap a két év gari, +6 hónap az előre fizetés miatt, + ingyen szállítás, +3% engedmény. Igaz 10 nap alatt kaptam kézhez. A regisztrációra, első vásárlás miatt 3500 Ft kedvezmény, úgyhogy pont ennyibe került nekem is.
A kék miért kopna? Műanyag keret, üveg hátlap. Különben ajánlott a tok hozzá, mert anélkül nagyon csúszós. -
korcsillio
addikt
Üdv.
[link] Innen érdemes rendelni?Máshol is 1év garancia van rá?
Nek fog kopni ha kéket veszek? -
Gloob
addikt
Sziasztok!
Én is be jelentkezek a csoportba. Kedden érkezett meg hozzám. Annyi kérdésem lenne, hogy a stabil romot lehet-e, és ha igen, akkor mire érdemes cserélni? Nincs root, nincs nyitott bl. -
vacs
veterán
-
Itachi82
aktív tag
Csá all!
Tud valaki ajánlani GCam apk-t? -
Borg76
tag
Én teljesen elégedett vagyok a képekkel, Note 5 pro illetve A2 lite volt előtte. A nappali képek minőségén nem látok óriási különbséget, nem vagyok egy nagy fotós, viszont a gyenge fényviszonyok között készült képek lényegesen jobbak! Ráadásul, mókolás nélkül megy rajta a gcam, így még többet lehet kihozni belőle. Bár nem túl változatos téma, és nincs meg régóta, de itt van pár kép.
[link] -
Borg76
tag
válasz
calambrito #401 üzenetére
Egy hete használom a telefont. Eddig nem találkoztam hasonló problémával, olyan 10-15 alkalmazást használok. Játszani nem szoktam, ott nem tudom felmerül-e az említett "kilógás".
-
calambrito
csendes tag
Sziasztok!
Egy korábbi tesztből (Rendelj kínait blog, január 30.) idézek:
"Emiatt az egyik szemem sírt, a másik nevetett, hiszen a 6,3 colos LTPS LCD panel tényleg gyönyörű, a 2340*1080 pixeles felbontás nem is tudom milyen képarány, és ettől a telefon is nagyon nyúlánknak érződik. A színek élénkek, jó a betekintési szög, tényleg patent minden, csak éppen nem sokan optimalizálnak erre a fura pixelszámra. Egy csomó alkalmazás menüje kilógott a képből, a Youtube pedig egyszerűen nem igazítja ki a videókat, nehogy torzuljanak az arányok. Szerencsére egy gesztussal – pinch, vagyis csippentés – kiigazíthatjuk azt, némi tartalomvesztésért cserébe."
Véleményetek szerint ez mennyire aggasztó, ha igaz, hogy "nem sokan optimalizálnak erre a fura pixelszámra" és hogy egy "csomó alkalmazá menüje kilógott a képből"? Van erre valamilyen megoldás? Vagy csak úgy, mint a Youtube esetében, "némi tartalomvesztéssel"?
Nekem eddig csak hagyományos képarányú telefonom volt/van, nincs semmilyen tapasztalatom ezügyben.
Ugyanakkor, ezen kívül egyik -általam olvasott/látott- teszt sem említi ezt, mint probléma.Tehát, ez vajon mennyire gáz?
Köszi, ha reagáltok!
-
Uthenger
aktív tag
Sziasztok,
A B20 hiánya számít egyébként ha telenoros kártyával használom,
és 99,99%-ban Budapesten?Ha jól értem, akkor a jobb kamera csak a pro-ban van,
az meg csak B20 nélkül érhető el...Köszönöm.
-
vacs
veterán
válasz
calambrito #396 üzenetére
Viszont a cikk végén van egy (számomra mindenképpen) remek hír:
"Várhatóan április közepétől már a Xiaomi.hu webshopban és a Lurdy Mi Store-ban is elérhető lesz a készülék."
-
calambrito
csendes tag
Eszerint nem lesz a Pro verzióból globális változat.
-
szanozs
aktív tag
Értesítési led van a Note 7-ben és a pro-ban?
-
klaco
csendes tag
Én a smartshop-pal szemezek, ott olcsó és van személyes átvétel.
A neten már minden angol videót megnéztem, nagyon meggyőző az ár/érték alapján, jó lenne, ha több magyar tapasztalat lenne. -
winston88
csendes tag
-
klaco
csendes tag
Ma voltam a MI hivatalos boltjában, és nem volt még kiállítva a Note 7. Vicc.
Ellenben nagy akciók vannak. Sok telefon le van értékelve. Így már csak 10%al drágább, mintha máshol venném meg. Vicc. -
winston88
csendes tag
Hazai webshopokban lehet már kapni a globál verziót. Nekem holnap érkezik meg, írok majd véleményt.
-
Ghostface
senior tag
Sziasztok!
Mennyire megbízható ez az oldal, ismeritek? Ha jól számolom kb 60eFt körül jön ki az ára itt a Note 7-nek, annyit pedig megérne szerintem, csak nem szeretnék valami hamis vacakot kapni.
Gearvita, Redmi Note 4/64Gb -
ElDiabloo
senior tag
válasz
ivógéptanács #377 üzenetére
Geekbuying nem a legjobb kiindulási pont.
-
ivógéptanács
tag
90 ropit karcolja és ez még nem globál
-
Osynho
addikt
válasz
korcsillio #375 üzenetére
Igen, ezt már több tesztben is kivesézték. A simában is 48-as a szenzor, de "csak" 12 mpixeles képeket lő. Viszont az így megnövelt pixelméret miatt egész jó képek születnek gyengébb fényviszonyok mellett is.
-
korcsillio
addikt
Itt úgy írják Note 7 12+2mp,a Pro 48+5mp
-
Osynho
addikt
válasz
korcsillio #372 üzenetére
Persze, hogy drágábban, de nem olyan sokkal. Eustock-os árak se szoktak elszállni az eddigi modellek esetében.
-
mdraco
őstag
válasz
korcsillio #370 üzenetére
20 nap múlva szállítják csak ki
-
Osynho
addikt
válasz
korcsillio #370 üzenetére
Ohh, global verzió. Ezek szerint nálunk is elérhető lesz nemsokára?
-
korcsillio
addikt
Innen rendelt már valaki?
-
ProEvoFan
nagyúr
Nézegettem a youtube teszteket.Szép képeket csinál a telefon, nem gyengén.
Az árára leszek kíváncsi, mert a 64GBos verzió 300 dollár környékén megy, ami ha ideér, lesz vagy 85-90K környékén a telefon.Olyan 75Kra tippeltem, de már bizonytalan vagyok.
-
Kerni62
tag
Sziasztok! Lehet tudni milyen külömbségek lesznek a 7 és a 7PRO között?
-
ati2
őstag
válasz
#86973952 #358 üzenetére
A Pités xiaomikon már alapból aktív a camera api2, csak a gcam-et kell telepíteni, nem kell root és nyitott BL hozzá.
Redmi Note 7 After 48 Hours - GCam Works! Fake 48MP, Battery Life & Charge times -
drag
tag
Nem tudtam megvárni a 7-es megjelenését, beszereztem egy Note 6 Pro-t
-
törölt tag
válasz
AxBattler #359 üzenetére
Én azt látom amúgy az eddigiek alapján, hogy a Xiaomi szoftvere, feldolgozás, HDR, AI még mindig gyengus. Ettől függetlenül persze vannak jónak mondható fotók is. Illetve ebben a kategóriában még mindig a jobbak között van. Csak kicsit túl lett "marketingelve" a kamera tudása.
Ennél a telefonnál is látok gondokat a fény megfelelő "mérésével". Több helyen is látni kiégett részeket, vagy elmosásokat. Gyanítom pár helyen a megfelelő beállításokat sem találja el. Sok minden manuális beállítás mellett sem korrigálható. Na meg nincs is mindig arra ideje az embernek, hogy keresgélje a megfelelő beállítást.
Nyilván ez a telefon nem járt még a kezemben, csak a tesztek alapján tudom megítélni. De sok Xiaomi -nál van ezzel gond. Ahogy látom ez is hasonló problémákkal küzd.
Ez már lassan megszokott, hogy a Gcam javít azon, amin a Xiaomi nem tud (vagy nem akar?).
Szerk.:
Nekem eddig mindegyik Xiaomi telefonnál mérföldes különbségek voltak a stock app és a Gcam között. Főleg nem teljesen ideális, vagy rosszabb fényviszonyok mellett. -
Xiaomi Redmi Note 7 review - GSMArena
Jó cucc lett, de a kamera hagy még maga után némi kívánnivalót. -
cirkus
aktív tag
mikor érkezik a magyar piacra a teló ? hol szereztétek be aki ilyet vett ?
-
ati2
őstag
válasz
nagysandor79 #354 üzenetére
Várhatóan: SD660->SD675 és Samu GM1->SONY IMX586
Indiában 12.-én dobják majd piacra a gizchina szerint -
ati2
őstag
válasz
nagysandor79 #352 üzenetére
Várd meg a note 7 PRO-t, 2-3 hét és tesztelik
-
nagysandor79
aktív tag
egyre tanácstalanabb vagyok. Nagyon tetszik a tudása és a telefon is. csak hogy egyre több tesztet olvasok a 48mp kapcsolatban. nézek videót és képeket, kezdek elszomorodni . lehet hogy ez sem lesz a befutó telefon. a fő szempont a fotó teljesítménye lenne. és nem a szelfi részére gondolok.
szeretném az előző telefonomat lecserélni.jelenleg honor 3c-t használok. keret max 100.000
két kiszemelt van a mate 20 lite és honor 10 között gondolkozok. sajna döntés képtelen vagyok,a honor- nak elvileg jobb a képalkotása .de mindkettőnek van jó és rossz oldala. bíztam benne hogy a note 7 lesz a befutó. de lehet le kell mondanom róla.
véleményeket szívesen fogadok. vagy esetleg ti milyen telefont javasoltok. -
fpatrik17
senior tag
Üdv!
Anyukám élettársa sikeresen összetörte a telefonját és Note 7-et mondtam neki, hogy vennie kellene. Sajnos úgy nézem itthon még nem kapható... Nem tudjátok véletlenül mikor lesz elérhető nálunk? Főleg EUStock érdekelne...
Ha még kb 1 hónap, az már sok. Alternatívának a Note 6 vagy 5 az ajánlottabb?
Köszönöm!
-
Oldman2
nagyúr
Ugyan a Tárcsázóban van-e lehetőség a Hívások rögzítésére?
Pie alatt elvileg már nincs... de a MIUI egy kissé módosított ROM.
:-) -
törölt tag
Sorban jönnek a magyar tesztek, továbbra is természetesen kintről rendelve. Itt is van egy rakat fotó.
-
törölt tag
válasz
ivógéptanács #342 üzenetére
Nekem az elején lévő sziget ellenére a 6 Pro jobban tetszik dizájnra. Bár lehet kézben tartva megváltozik a véleményem. Egyet majd úgyis meg fogok tapogatni a 7 -ből.
-
törölt tag
válasz
ivógéptanács #340 üzenetére
Pedig olyan nagy ugrást nem kellett volna várni, tekintettel az előző szériákat nézve. Főleg a Pro és a következő "normál" verzió között.
Van azért fejlődés, de az emberek többségének szerintem nem releváns különbség.
6 Pro -n én is gondolkoztam, de végül nagyobbat választottam.
-
ivógéptanács
tag
válasz
#86973952 #339 üzenetére
"A Redmi Note 7 ráadásul még előre is lépett egy szintet az elődeihez képest anyaghasználat és dizájn terén."
ja, a fémet műanyag váltotta, a dizájn kb. ua. mint N6, hátna.
Őszinte leszek, hatosom van és kicsit szomi voltam amikor kijött a hetes, de minél többet lehet tudni róla annál inkább örülök hogy nem vártam rá.
Igazából semmi sem indokolja a várhatóan plusz 15-20e -es felárat (szerintem).
-
törölt tag
Van már egy magyar Note 7 teszt is, ha valakinek nehezen menne az angol. Természetesen kinti készülékkel.
-
Szerintem hol ez hol meg az a jobb a videó alapján.
-
drag
tag
válasz
Viktor0610 #335 üzenetére
Lehet
A tesztelő srác is többször hozta ki jobbnak a Note5-öt.
-
-
atos30
aktív tag
friss kamerateszt : redmi note7 vs note 5
[link] -
hunaqua
addikt
válasz
ivógéptanács #330 üzenetére
...de ne hasonlítsuk az almát a körtéhez.
-
-
atos30
aktív tag
Most láttam egy bemutató teszt videót. Interpolált az a 48 Mpixel, valójában 12Mpixel. Másik tesztvideó szerint meg műanyagból van ez is csak a hátlapra felraktak a műanyagra egy üvegréteget. Különálló Redmi néven elkezdte a Xiaomi a parasztvakítást.
-
hunaqua
addikt
válasz
ivógéptanács #325 üzenetére
"Gerabest fizet mindent áfa béta cséta"
Ugye nem gondolod komolyan,hogy a Gearbest kifizeti a telefon járulékos költségeit?
Egy fiktív pár dolláros HAMIS számla után fizet pár cent gyűjtővámot.Magyarul elcsalja az adót!!! Ezért is élnek ezek a Priority szállítási módok pár hónapig.Így volt Anglia felé,azután Németország felé,ezután Hollandia,most a Szlovákok. -
ivógéptanács
tag
jájj, a gearbest-es rendelésnél a Gerabest fizet mindent áfa béta cséta, az országba legálisan érkezik a teló, a te kozkázatod az hogy a náluk is érvényes garit nehezebben - kiküldés, postaköltség, idő -, macerásabban tudod intézni, persze ha van garis dolog - eddig kb. 8 db xiami telefonnál nem volt probléma -, de mindenki a saját lazasága, vérmérséklete, pártállása, lojalitása szerint intézi, szabadság béke szeretet
-
hunaqua
addikt
válasz
ivógéptanács #320 üzenetére
Ez azért így nem jó példák. Rendben ,vettél 200usd áron egy telefont,és ugye megfizetted utána a vám és áfa terheit? Illetve a posta kezelési költségét?
Amennyiben nem ,akkor ez nem jó példa,hogy egy "adócsalt" termék be lett csempészve az ország
-
válasz
ivógéptanács #322 üzenetére
Rengeteg minden.Felsorolni is sok lenne milyen meghibasodások adódhatnak.
-
ivógéptanács
tag
válasz
beyruth82 #321 üzenetére
47e-t vettem gearbestről (3/32), 45e volt a minimum (én is túlfizettem), aki "hülye" vegyen 70e+ -ért kínában 38e-t árult telót, bocs.
(ja tudom gari, ha csak nem vered szét hasítófejszével nagy átlagban mi a fszom baja lehet)
note 3 -tól van ismerettségi körben xiaomi, senkinek nem volt garis baja, ennyike.
-
Osynho
addikt
A Redmi Note 6 Pro mennyivel nyitott? Szerintem ebben a kategóriában nem megszokott a 90e körüli ár (még megjelenés után sem, nem hogy később).
-
ati2
őstag
Hát az AF képességeitől nem vagyok elragadtatva, a Note 5 egyelőre simán 2-3x gyorsabb
[link] -
hunaqua
addikt
Szerintem az MI8 Lite árában lesz.Az kb. 70-80K. (4/64)
-
Osynho
addikt
válasz
Viktor0610 #312 üzenetére
Csak én sokallok a 4/64-esért 80e feletti árat?
A Pro verzió (ha eljut hozzánk) mennyi lesz, 95-100? Az már Pocokfon árszint.
-
válasz
nagysandor79 #311 üzenetére
Nemigen hallottam róluk, én megvárnék valami ismertebb, megbízható webauopot.
-
nagysandor79
aktív tag
ez már tényleg global verzió lenne?vagy kamu
https://grossoshop.net/products/xiaomi-redmi-note-7-global?variant=22526358126650 -
mdraco
őstag
válasz
nagysandor79 #309 üzenetére
Itt van egy rakás kép, mi mix 3-al össze lehet hasonlítani: [link]
-
nagysandor79
aktív tag
látom mindenki nagyon rá van izgulva erre a telóra. engem ez a kamera része érdekel. nekem is a 48mp kamerán akadt meg a szemem. ez most valós 48mp vagy nem? Igaz még nincs magyar teszt a készülékről.de gondolom ti értitek a dolgotokat . de vajon mennyivel csinál jobb képet .mint pl egy honor 10, vagy egy mate 20 lite teló ? mert ez a két telefon amit most "izgatja a fantáziám"
-
válasz
ivógéptanács #307 üzenetére
"Szerencsére" (vevőként
, eladóként
) a Xiaomi nem az a gyártó, amelyiknek a készülékei sokáig tartanák az árukat.
-
mdraco
őstag
válasz
ivógéptanács #305 üzenetére
Ez még mindig a belpiacra szánt verzió. Nem Global.
-
ivógéptanács
tag
-
Solarplexus
csendes tag
válasz
ElDiabloo #251 üzenetére
Kedves ElDiabloo, légyszíves linkeld már be, hogy hol olvastad ezt, mert a Samsung GM1-es szenzor valósan 48 MP-es. Nem inter-/extrapolációval érik el. Lentebb linkelem, a szenzor hivatalos specifikációját (ez angol), valamint egy magyar linket is megadok.
De, ha logikusan végiggondolod, akkor egyrészt, a chip területét elosztva a pixel mérettel, máris megkapod a 48 MP-t. Másrészt, ha elolvasod, amit a működéséről írnak (Tetracell technology - vagyis 4 fizikai/valós pixelt összefoghatnak és így lesz 12 MP-es, pl.: valósidejű HDR képek készítéséhez vagy alacsony megvilágítású környezetben, jobb képminőség eléréséhez ... stb. . ), akkor is teljesen egyértelmű, hogy a szenzor 48MP-es.
Várom a linkeket!
Üdv.: SolarPlexus
-
-
GSzORO
csendes tag
válasz
ivógéptanács #285 üzenetére
Szerintem meg nem játékra való. Arra ott a zxboksz, pc, megilyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest