- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoszo94
őstag
válasz
szabi__memo #37 üzenetére
Te: "Félreértés, természetesen simán elfogadom hogy van akinek az tetszik" "Annyiban biztos az, hogy akik nem próbáltak mást csak hátsót azok azt hiszik hogy az jó"
Én: "Használtam z5c-t huzamosabb ideig (oldalt az olvasó), iPhone-t kis ideig, egyik megoldás sem tetszett. Ahogy én fogom a telefont, úgy a hátlapi esik egyből ujjra, asztalon meg sosem szoktam feloldani" "Viszont ahány ember, annyi szokás"
Ehhez képest szerinted ez "nettó hülyeség." Persze mondd meg, hogy mi a kényelmes nekem, pláne azok után, hogy mindhárom módszer volt a kezemben és nem csak fél percig. Innentől kiszálltam
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
szabi__memo #34 üzenetére
"Annyiban biztos az, hogy akik nem próbáltak mást csak hátsót azok azt hiszik hogy az jó, miközben elég egyértelmű, mind logikusan átgondolva, mind tapasztalat alapján, hogy a legszarabb helyen van.
Konkrétan semmi olyan nem szól mellette ami valamelyik másikra nem igaz, csak a másikak mellett más is szól."Még a telefonokról megy a diskurzus?
Bocs!
-
Wesder
titán
válasz
szabi__memo #34 üzenetére
Vègigolvasva a hozzászólásokat az látszik hogy kötöd az ebet a karóhoz... Mièrt nem lehet elfogadni más álláspontját ès mièrt kell görcsösen ragaszkodni a sajáthoz?
El kell fogadni. Y-nak elöl tetszik, X-nek hátul....
-
Szoszo94
őstag
válasz
szabi__memo #30 üzenetére
...ha az ujjad a bekapcsoló gombhoz esik. Sajnos nem egyforma mindenkinek a tenyere
Mindenesetre ahogy írtam is, ez egyén függő, ne akard ráerőltetni a többiekre az, ami nekik nem kényelmes
-
Szoszo94
őstag
válasz
szabi__memo #24 üzenetére
Nem feltétlen. Viszont ahány ember, annyi szokás.
Használtam z5c-t huzamosabb ideig (oldalt az olvasó), iPhone-t kis ideig, egyik megoldás sem tetszett. Ahogy én fogom a telefont, úgy a hátlapi esik egyből ujjra, asztalon meg sosem szoktam feloldani. Nexus 5X-en szerettem meg a hátlapi megoldást, most A1-en is kényelmes. Pláne, hogy kijelzővel befelé van a zsebemben a telefon és így mire kiveszem, már rég fel is oldottam. -
válasz
szabi__memo #22 üzenetére
Nekem pl. kênyelmes.
Cáfolni nem akarom, amit írtál, szemlátomást nem tudnálak meggyőzni az előnyéről (pl. nem "vesz el" az előlapból), így csak leírom, hogy nekem ez a megoldás jobban bejön. -
válasz
szabi__memo #19 üzenetére
Pedig látod, hogy hitvita, mert már több hozzászóláson keresztül beszélgetünk erről.
A duplakoppos feloldás hiányzik nekem a Mi A1-ből, azzal tökéletes volna a dolog. -
válasz
szabi__memo #16 üzenetére
Ez felesleges hitvitát szülne, de pl. nekem olyannyira tetszik a hátlapi, hogy sokszor az iPhone 5s-nél is ott keresem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Linux kezdőknek
- Videó stream letöltése
- Xbox Series X|S
- Philips LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest