- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Magisk
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A széles képarány monitoroknál azért jó, mert két ablak tök jól kifér egymás mellé. Egy 2:1-es telefonon pedig egymás fölé fér ki két ablak, úgy hogy többminden látszik belőlük, mint a megszokott 16:9-en.
Az előbb én is említettem, hogy böngészésnél nekem is szimpatikusabb ez a nyújtottabb kijelző. Nem tudom, az OWA alkalmazás mennyire támogatja, de jó esetben a céges mailekből is többet tudnék egyszere áttekinteni, ami megint egy nagy plusz nálam.
Én azt gondolom, hogy ezzel végre jött egy hasznos újítás. Nekem legalábbis hasznosnak látszik, másnak meg lehet nem, eltérőek a szokások és elvárások. Lehetne edge nélküliben is.
-
törölt tag
válasz
snecizero #12 üzenetére
A legtöbb film 2,33:1 képarányú (21:9), ami épp hogy jobban kitölti ezt a 2:1 arányú kijelzőt, mint a korábbi 1,77:1-est. Nekem simán böngészésnél is hasznos lenne, mert vertikálisan többminden kifér rá.
(Más kérdés, hogy amíg nem hozzák újra előre az ujjlenyomat-olvasót, addig én személy szerint nem akarok váltani. Lehet, hogy később meggondolom magam, meglátjuk.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest