- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- iPhone topik
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuki2200
senior tag
válasz
whatwhatwhat #4 üzenetére
A bixby gombot átállitottam kamera gombra és voilá
-
-Ben-
veterán
Nem bánnám, ha a sikerülne a kijelzőbe építeni az ujjlenyomat olvasót...
-
S e t h
nagyúr
Akárhányszor fogom a kezemben az új s szériát, nem tudom megszokni ezt a béna arányt, sodrófa formát.
A samsung elmúlt években tanúsított döntési mechanizmusának tükrében nem lennék meglepve ha a note 8 esetében is ökörséget csinálnának. -
törölt tag
A széles képarány monitoroknál azért jó, mert két ablak tök jól kifér egymás mellé. Egy 2:1-es telefonon pedig egymás fölé fér ki két ablak, úgy hogy többminden látszik belőlük, mint a megszokott 16:9-en.
Az előbb én is említettem, hogy böngészésnél nekem is szimpatikusabb ez a nyújtottabb kijelző. Nem tudom, az OWA alkalmazás mennyire támogatja, de jó esetben a céges mailekből is többet tudnék egyszere áttekinteni, ami megint egy nagy plusz nálam.
Én azt gondolom, hogy ezzel végre jött egy hasznos újítás. Nekem legalábbis hasznosnak látszik, másnak meg lehet nem, eltérőek a szokások és elvárások. Lehetne edge nélküliben is.
-
-
Ijk
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #21 üzenetére
Mert akkor kezdettől fogva állított csík monitorokat használtak volna munkára, nem 4:3-at, 5:4-et, majd 16:10-et.
-
-
-
hunluigi
senior tag
válasz
#72042496 #15 üzenetére
+1 Nem érzem hátrányát a képaránynak filmnézés közben. Böngészésnél pedig kifejezetten előny.
Az újjlenyomat olvasó tényleg érthetetlen helyen van, de ez a mindennapokban el is felejtődik. Az irisz szkenner hibátlanul teszi a dolgát. Sokszor fel sem tűnik hogy szkennelt, mert a "nézz ide" ablak sem ugrik fel mert már túl is vagyunk rajta...
-
törölt tag
válasz
snecizero #12 üzenetére
A legtöbb film 2,33:1 képarányú (21:9), ami épp hogy jobban kitölti ezt a 2:1 arányú kijelzőt, mint a korábbi 1,77:1-est. Nekem simán böngészésnél is hasznos lenne, mert vertikálisan többminden kifér rá.
(Más kérdés, hogy amíg nem hozzák újra előre az ujjlenyomat-olvasót, addig én személy szerint nem akarok váltani. Lehet, hogy később meggondolom magam, meglátjuk.)
-
snecizero
senior tag
Nem értem miért erőltetik ezt a nyúlánk kijelzőt. A note 4 kijelző teljesen megfelelő szerintem. Amikor majd filmet akarok nézni a telefonon, nem fogok tudni majd teljes képernyőn nézni. Nézhetetlen lesz, mert ki akar nyúlánk kijelzőn filmet nézni. Ja hogy le lehet majd vágni szoftveresen a kijelző széleiből. Hát kösz, de nem.
Ha már pl 5.8 kijelzős telefonom van és kiadtam érte 300.000 ft ot akkor hadd használjam a teljes kijelzőt.
Agyrém ez az egész. -
Fejvadi
nagyúr
Az S8 sikerét látva, nem is nagyon lenne logikus, nagyon eltérő kialakítással kísérletezni.
-
slimshady
senior tag
válasz
whatwhatwhat #4 üzenetére
A dedikált kamera gomb valóban üdvözlendő lenne.
-
whatwhatwhat
aktív tag
válasz
csatahajós #6 üzenetére
+ (#5) moleculez
Meg amúgy is, miért ne lehetne hasonló. Sok gyártó ad ki fél évente frissített változatot. Nincs ezzel baj, ha e régebbit nem hanyagolják el utána.
Na meg azért hiába 5.8 a S8, azért még mindig viszonylag kompaktnak mondható.
-
whatwhatwhat
aktív tag
Hát ez csak egy tervrajz, az végleges valószínűleg színes lesz és 3D-s
Amúgy miért? Sok minden nem különbözhet.. S8 design kicsit kevésbé lekerekített sarkokkal. Ezt látjuk itt. Persze portok, hangszórók stb lehetnek máshol. De az már részlet kérdés.
Ja és imádkozzunk, hogy a dedikált kameragomb valós legyen!!
-
Bevallom ritka hülyén néz így ki.
Biztos jobb lesz a végleges. -
borand
aktív tag
Így továbbra se értem, hogy az S8-asból miért kellett két készülék is 5,5col felett.
-
janeszgol
félisten
Jó ez a firka. Lehet az Spen Sstraw lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest