- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lassan fél éves az s7e-m és egyetlen rendellenes leállásfélém nem volt, egyedül egy sms-küldő app lép ki random, miután elküldte az sms-t, ennyi. Tény, az 5éves sgs2-m már kezdett köhögni, le kellett cserélnem.
"1 gonddal kevesebb, így is van bőven mindenkinek és legalább hatékonyabban tudok a napi teendőimre koncentrálni" - az sgs2-t első évében hobbiból romolgattam-csiszolgattam, a további 4évben "csak" simán használtam, store-ban se jártam 3-4 alkalomnál többször. Az s7e-n is az alap ROM van, amivel érkezett, kicsomagolás után végigmentem a beállításokon és most használom, ha kell.
Nejem, moto G2-n max 1-2 appot telepíteni tud, 2éve panaszmentesen használja a telót, pedig ő aztán tényleg hárklis, ha vmi nem működik és kütyülni kell. Egyszer volt problémája, hogy betelt a családi videókkal a teló memóriája - hopp, belecsusszantottunk egy 64GB-os microSD-t (khmm...) és használta tovább boldogan.
Ennyi elég volt az "atomstabil iOS" vs "dzsunka összeomló ramzabáló droid" vitában
?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged