Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
Azt meg tegyuk hozza, hogy a Doom Eternalnal is (ami a meglepetesre hatalmas kritikai es vasarloi sikerrel megjeleno Doom 2016 folytatasa) sikerult a vezetosegnek osszeveszni par kreativval es esetleg el is kergetni oket (Mick Gordon pl), szoval meg azt az egyetlen sikeruket is jo Bethesdasan elbarmolni. (BTW ez mar egyeni szocproblem, de mig a 16-nak rajongoja vagyok, eternallal masfel-ket oranal tovabb nem birtam...)
-
Ez a hír valamiért a következő idézetet jutatta eszembe az egyébként zseniális Margin Call c filmből:
"There are three ways to make a living in this business; Be first, be smarter or cheat!"Most ez a lépés a smarter, kérdés akarnak-e elsők lenni majd időleges exkluzivitassal epic store módra.
-
Wesder
titán
Szivesen. De ha màr ezt így leírtad, akkor el is magyaràzhattad volna, hogy mit értettem félre azon hogy vehettek volna inkàbb rendes stúdiót. Lehet hogy zöld a szemüvegem, de mint írtam én sem vagyok feltétlen boldog emiatt az üzlet miatt.
Benne van a pakliban hogy félreértettelek, még reggel van.
-
Wesder
titán
Szóval XY ne örüljön hogy megvette az MS a Zenimaxot, mert amúgy is szar a Bethesda, de te azért kàrörvendhetsz, mert szart vettek jó dràgàn? Én nem örülök neki annyira, mert egyrészt jó IP meg csapatok kerültek oda, màsrészt meg rendesen le lett építve a megitélése a Bethesda-nak. Legalàbb az Obsi mostmàr csinàlhat New Vegas 2-t, bàr most egyszerre 4 jàtékon dolgoznak, ami kicsit nagy vàlalàs szerintem.
-
oriic
HÁZIGAZDA
"ProEvoFan írta tegnap, hogy na akkor most a Sony bejelentheti a Rockstar felvásárlását. Ezek után a Rockstar mennyibe kerülhet? 20 milliárd dollár?!
Talán exkluzivitást vásárolhat magának a Sony, de a stúdió megvétele rettentően meglepne.
Esélytelen, semmi szükség ilyenekre a Rockstarnak. Ott a GTA miatt kb napi szinten nyomtatják a pénzt, semmi szükségk sem a Sony, sem az MS, sem bármilyen más cég "segítségére" (Nextgenen is elmegy pár millió GTAV is szerintem.
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest