- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
titán
válasz
Sirandrish #413 üzenetére
-
Wesder
titán
válasz
Döglött Róka #343 üzenetére
Na akkor meg még sokat is mondtam.
-
Wesder
titán
válasz
#25237004 #333 üzenetére
Egy értelmes AAA jàték àra kb 300milla$. Ez màr olyan RDR2, TLOU II szint pénzben. Most van 15milla GamePass előfizető, akik legyünk nagyon pozitívak mind rendesen fizetik a havi 10$-t, ami azt jelenti hogy 2 hónap alatt nullàs egy ilye projekt. Nyílvàn a mostani 23-ra nőt stúdiószàmmal kb 40-50milla havi előfizető kellene az MS-nek hogy plusszos legyen a mutatvàny. Ha jól csinàljàk, szerintem összejöhet kb gen végére. Tudjàk ők hogy erre vàlalkoztak, majd meglàtjuk mi lesz a vége.
-
Wesder
titán
válasz
#25237004 #331 üzenetére
Miutàn az MS lerak 2-4-5 zsàk pénzt egy címért az XY stúdió asztalàra, szerintem pont kàrpótolva vannak ha esetleg senki nem venné meg a Passos címüket. Màskülönben nem mondanàk hogy deal és leszünk GamePass-ban.
Egy példàt tudok mondani, az igaz indie, de màs címekre is igaz lehet, max nem akkora mértékben.
A Descendersből 5x több fogyott miutàn Pass-os lett, mint elötte. -
Wesder
titán
válasz
ProEvoFan #325 üzenetére
Persze hogy fizet az MS, hogy bekerüljön XY cím, ba de jön vissza a plusz előfizetőkből + a GamePass miatt többen vesznek meg egy bekerült adott jàtékot. Az 1$/300ft móka nem akkora mértékben van jelen a 15millió előfizetőnél hogy gondot okozzon, de ezeket màr leírtuk egy pàrszor.
-
Wesder
titán
válasz
Sirandrish #294 üzenetére
Arra màr nem akartam kitérni hogy Microsoft exklúzív lesz, és talàn lesz PS-re, de nem biztos.
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #271 üzenetére
Kedves vagy, hogy így rajongsz értem, de kezded egy kicsit túltolni.
-
Wesder
titán
válasz
Sirandrish #252 üzenetére
Nem emlékszem mikor vettem volna bàrmit is hasznàltan. De ez én vagyok.
-
Wesder
titán
válasz
Sirandrish #249 üzenetére
Annyira mégsem érdekli, hogy ne second handként vegye, az meg a vàllalatnak kb ugyan az, mintha meg se venné.
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #247 üzenetére
Ez a Sonynak milyen jól megéri
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #234 üzenetére
Sorozhatod 3-mal, de a Sony csak annyi pénzt làt belőle, ahànyan megveszik.
-
Wesder
titán
Szivesen. De ha màr ezt így leírtad, akkor el is magyaràzhattad volna, hogy mit értettem félre azon hogy vehettek volna inkàbb rendes stúdiót. Lehet hogy zöld a szemüvegem, de mint írtam én sem vagyok feltétlen boldog emiatt az üzlet miatt.
Benne van a pakliban hogy félreértettelek, még reggel van.
-
Wesder
titán
Szóval XY ne örüljön hogy megvette az MS a Zenimaxot, mert amúgy is szar a Bethesda, de te azért kàrörvendhetsz, mert szart vettek jó dràgàn? Én nem örülök neki annyira, mert egyrészt jó IP meg csapatok kerültek oda, màsrészt meg rendesen le lett építve a megitélése a Bethesda-nak. Legalàbb az Obsi mostmàr csinàlhat New Vegas 2-t, bàr most egyszerre 4 jàtékon dolgoznak, ami kicsit nagy vàlalàs szerintem.
-
Wesder
titán
válasz
BoneDragon #99 üzenetére
-
Wesder
titán
válasz
Sirandrish #28 üzenetére
Nem ismerjük el mint Xboxos, nagyon durvàn tolja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest