- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
Döglött Róka #456 üzenetére
Mar ugrok is torokra :D
-
Sirandrish
legenda
válasz
Döglött Róka #418 üzenetére
Én semmit sem temetek. Szerintem az MSnek és a Sonynak sincs oka a csődön gondolkodni, me szerencsére még a Nintendonak sem
-
Sirandrish
legenda
Úgy jön ide hogy az előző generációban a Sony 3szor annyi gépet adott el mint az MS.
De nem baj, mert az MS megvett egy céget ami az elmúlt 5 évben többször is a röhögőgörcsöt hozta a gamer társadalomra, a remek megmozdulásaival, és ezzel a lépéssel nem csak hogy megnyerte a még meg sem jelent konzolok közti csatát, de már az egész Sonyt a süllyesztőbe küldte.
Persze a Sonynak már a Walkmanjei és a VHS lejátszói sem fogynak jól, szóval mindegy lenne ha már ki se adnák a PS5öt, és átmennének takarítani az MShez..
Nyilván, ha véletlenül ezt a generációt is a Sony nyeri, akkor majd 7 év múlva ismét olvashatjuk hogy: "hjaaa..hát az MSt nem is érdeklik a konzoleladások"..
Legalább a startot várnátok meg mielőtt eltemetitek a jelenlegi abszolút királyt(konzolok terén), mielőtt minden gépüket beolvaszjátok hogy autóalktrészeket préseljenek belőle.. -
Sirandrish
legenda
válasz
R.Woodoo #405 üzenetére
Én se látom be, miért kéne nekem gamepass egész évbe. Előfizetek, pár hónap alatt végigviszek mindent amit szeretnék, majd simán jön akár fél év pihi is, mikorra megint bekerül 2 játék ami érdekel, amit megint végignyomok 1 hónap alatt, majd megint pihi. Szerintem 2-3 hónap évente bőven elég..
-
Sirandrish
legenda
válasz
BoneDragon #286 üzenetére
Én kérek elnézést
-
Sirandrish
legenda
válasz
BoneDragon #283 üzenetére
Ez nekem is új..
-
Sirandrish
legenda
válasz
makkmarce #282 üzenetére
Az eredetileg GC-re készült, ez meg is látszott a Wii verzión, mert azon kívül hogy megtükrözték az egészet, meg ráerőszakolták a mozgásérzékelést, nem csináltak vele semmit.
GC-n egyébként több mint pazar volt.
Bár hozzáteszem hogy konkrét problémám nekem a Wii verzióval sem volt, de azért össze se lehet hasonlítani a Wii-re készülő SS-el -
Sirandrish
legenda
Hjaa nem erre akartam célozni. Legyen lemezes nyilván, de én pl kifejezetten örülök a DE kivitelnek, főleg hogy spórolhatok vele. Többször leírtam már hogy pl a PS4prom-ba még lemez se volt, azt se tudom műküdik-e a meghajtó része, így ha ahelyett a zsebembe marad 30K, akkor idevele
-
Sirandrish
legenda
Engem nemigazán mozgat a használt piac. PS5ből is a DE verziót fogom venni, de szerintem nem ördögtől való a használt piac. Ha a fejlesztők/kiadók azt szeretnék hogy ne legyen használt piac, akkor adjanak egy regi kulcsot a játékukhoz, és akkor nem lehet majd eladni...ennyi.
Viszont szerintem ugy vannak vele hogy lehet hogy valaki ezt vagy azt használtan veszi, de lehet 3 játékot meg store-ból teljes áron, meg hát a gépet is megvette, ki tudja mi mindent vesz még majd meg. -
Sirandrish
legenda
Én is újonnan veszek mindent (99%ban), játékokat meg digitálisan (PS-re), de nem tartom kevesebbre azt, aki használtan vásárol. Sőt..neki van igaza, mert gyakorlatilag a töredékét kell költenie játékra például, csak azért, mert mondjuk tud várni pár hetet/hónapot!
Példának okáért, ott a HZD...megvan PS4re, de nekem PC-re is kellett, és hiába platináztam PS-en, nekem azonnal kellett, így megvettem nyilván teljes áron a megjelenés napján. Játszani azóta se tudtam vele, csak max 2 óra hosszát, de mára már kb féláron megvehetném, ergo nem vesztettem volna vele semmit, csak nyertem volna X eurot. De k*rvajól járok hogy megelenés napjától a Steam fiókom része. De ugyanezt mondhatnám a Fall Guysra meg még millió játékra
-
Sirandrish
legenda
Te még nem vettél használtan semmit? Akár egy Autót, vagy bármit? Gondolom azért veszed meg mert érdekel, és azért választod a használt piacot, mert nincs pénzed újra, vagy szimplán nem akarsz annyit rászánni.
Én is nagyon sok játékot akciósan vettem (digitálisan), de attól még érdekelt hogy nem fizettem ki érte a 18-20K-s árat
Egyébként ennyi erővel a GP az milyen szembeköpés az MS-nek? Az a 15 milliós előfizető, miért nem vesz meg minden GP-s játékot teljes áron? Mert nem érdekli őket? Nem, csak mert kapnak egy jobb ajánlatot -
Sirandrish
legenda
válasz
BoneDragon #207 üzenetére
Meg is fog rá jelenni, nyugi
-
Sirandrish
legenda
válasz
MasterDeeJay #204 üzenetére
Én úgy tudom hogy a TES6nál a motor marad, mert ezt már kenik vágják a modderek
-
Sirandrish
legenda
válasz
Döglött Róka #166 üzenetére
Nyílván azt is te döntöd el hogy kinek mit érnek az érvei. Igaz hogy te csak egyet mondtál, ami nem volt igaz, de semmi baj. Tőled ezt már megszokhattuk
-
Sirandrish
legenda
válasz
ProEvoFan #162 üzenetére
Nem csak az első hónapban. Folyamatos "akciók" vannak!
Én úgy szoktam hogy befizetem, egyből lemondom, majd mikor lejár és épp játszhatnékom van, akkor újra előfiezetek szintén 300ért..
Mint mondottam előfordul hogy várni kell kicsit, mert épp nincs akcióban, de 10ből 8szor tuti meglehet csinálni.. -
Sirandrish
legenda
válasz
BoneDragon #160 üzenetére
Aztán lemondod, és megveszed újra az "első" hónapot.
Az elmúlt egy évben kb végig volt GP-m, és sose fizettem 300nál többet -
Sirandrish
legenda
Nem akarok ezen rugózni, mert totál hidegen hagy ez a része a dolognak, de ha kiszámolod hogy 10 PS4 tulajból 9et nem érdekel a HZD, akkor azt is számoljuk már ki hogy a világ összes PS4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 3, Xbox 360, és PC tulaja közül ha csak 30M vette meg a Skyrimet az milyen arány?
Jó..a PC-be elég ha csak a gamerPC-ket számoljuk...
Nehogy elkezd kiszámolni, csak érzékeltetni szerettem volna az arányokat -
Sirandrish
legenda
válasz
Döglött Róka #148 üzenetére
Csak N64re több értékelhető címet adott ki, mint az MS kezei alatt az elmúlt majdnem 20 évbe, de igazad van, van egy SoT, amit szerinted mindenki imád(nyilván nem), és ez a lényeg
-
Sirandrish
legenda
válasz
Döglött Róka #145 üzenetére
Volt neki még pár remek IP-je
Mellesleg én 1-2 órát játszottam a SoT-vel, de nem fogott meg.
Bár azt tudom hogy sokan játsszák.. -
Sirandrish
legenda
válasz
BoneDragon #136 üzenetére
Az első részét imádtam
-
Sirandrish
legenda
válasz
BoneDragon #121 üzenetére
Akkor szinte végig is vitted..
Ahhoz 4 virág kell -
Sirandrish
legenda
válasz
BoneDragon #99 üzenetére
És tényleg
-
Sirandrish
legenda
Ez így ebben a formában a te véleményed. Nálam kb minden Sony EX cím a legjobbak között van, míg az általad preferált " Elder Scrolls/Fallout/Doom" trióval meg nem is foglalkozom, olyan szinten nem érdekel egyik sem.
A különbség annyi hogy én próbáltam mindet, és így lett véleményem, míg te valszeg egyik Sony exet sem próbáltad, maximum videót néztél róla.Lehet hogy tévedek, de olyan emberrel még nem találkoztam akinek se a HZD, se a Spiderman, se a LoU, se a GoW ne tetszett volna...
-
Sirandrish
legenda
válasz
janeszgol #26 üzenetére
Én teljes mértékben nyugodt vagyok, de hogy egy Bethesda megvásárlása semmilyen hatással nem lesz a játékosvilágra sem most, sem a jövőben az egészen biztos. Ahhoz az MSnek sokkal több céget kéne megvennie (és a Bethesdánál jobbakat) hogyha a PS kivéreztetése lenne a cél.
-
Sirandrish
legenda
válasz
pintermiki #25 üzenetére
Egy Bethesda kivérezteti a PS-t, aki kb minden generáció legjobb játékainak javát prezentálja??
Komolyan nem érzed túlzásnak? -
Sirandrish
legenda
válasz
pintermiki #14 üzenetére
Én azért megvárnám hogy az elköltött milliárdokkal kezdjen is valamit a cég, mielőtt eltemetném a még meg sem jelent PS5öt
-
Sirandrish
legenda
válasz
pintermiki #7 üzenetére
Csöppet sem estél túlzásba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Milyen házat vegyek?
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Magisk
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch 2 Mario Kart World játékkal, 2 év gyári Nintendo garanciával
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest