Új hozzászólás Aktív témák
-
BoneDragon
veterán
válasz
Sirandrish #285 üzenetére
-
BoneDragon
veterán
válasz
Sirandrish #206 üzenetére
Na akkor az is elfog futni a kapucsengőmön.
-
BoneDragon
veterán
válasz
Sirandrish #157 üzenetére
Csak az első hónap annyi.
-
BoneDragon
veterán
válasz
Sirandrish #134 üzenetére
Én nagyon tudnék örülni egy új Black & White résznek, vagy akár egy Remasternek. Ah mennyit játszottam vele anno, igazi remekmű volt.
-
BoneDragon
veterán
válasz
Sirandrish #115 üzenetére
Multheten letoltottem game passba azt a 90 gigat, megnezzem en is mi ez a sok negativsag...
Nem jutottam sokaig. Kemeny fel oram lehet benne, abba belefert 2 virag leszedese is.
Majd ha az egyetlen jatek lesz a foldon, akkor ujra nekiugrok. -
BoneDragon
veterán
Egyetlen értelmes játékuk az utóbbi 5+ évben a Doom volt, azt hiszem ez mindent elmond mennyire érintett meg a téma.
Felvásárolhattak volna értelmesebb csapatokat is. Persze a minőség az a mai világban századlagos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch 2 Mario Kart World játékkal, 2 év gyári Nintendo garanciával
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest