- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
FragMaster #54 üzenetére
Igen azaz Ultra, de azt is csak egy X variáns szerintem, most hogy a Verizon mindig saját/külsőt nevet kap egy dolog.
(Mégiscsak a legnagyobb szolgáltató...)
Kanadában lesz Rogers exclusive egy ideig, ha jól gondolom US-ben meg AT&T. Ultrák meg Verison exclusive nyilván.
Pont a két Ultra miatt tényleg logikus lenne, ha X-ből is két méret lenne. -
vicze
félisten
Elég sok modell lesz valószínűleg amcsi szolgáltatónként 1-2.
Az biztos, hogy a Verizon fog 2 különböző méretet kapni az XT1030 és 1060, az X az elvileg a 1058-as, ami az AT&T-s, erről vannak képek. Kinézetre a Verizonosok biztos különbözni fognak így néznek ki:Hát LOL lehet tényleg két méret lesz:
-
vicze
félisten
Hát asszem a lényeges mondat ez a cikkből:
"First, the user says he measured his AT&T Moto X and that the display is 4.7-inch"
Szóval már csak az a kérdés hogy mit és hogyan mért és milyen pontosan.
Vagy a szemednek hiszel a vietnámi csóka videójában, vagy a "mérésnek".
Amúgy a készülék HW infójában ott a kijelzőméret szóval nem tudom mi a halált kell "mérni"? Rengeteg program ki is írja, de ő méregette...@Edenyke: Csak azért hoztam fel, hogy megemlítsem, hogy elég régi technológia már, illetve nem egy nagy dolog.
Ha ismernéd az Android API-t tudnád hogy 0 különbség van a programoknál hozzáférés szinten. A systemre telepített program is update esetén a datara települ ugyan olyan jogai és hozzáférési szintjei lehet mind bármilyen más programnak. Ez se nem iOS ahogy a programok nem interaktálhatnak egymással, illetve WP, ahol nincs rendes háttérben futó process/service. Csak a programozó fantáziája a határ. Roottal meg abba nyúl bele a program, amihez nem szégyell.
Mint írtam van aki belerakja, a szolgáltatónak első dolga brandelésnél meg az hogy kiveszi, rossz estben a saját onlineját rakja bele. -
vicze
félisten
Ugye tudod, hogy a hanghívás Ericssonokba volt először úgy 1998 környékén (Nokia ezzel is jól le volt maradva mint a borravaló), az A2618-ban vígan használtam, és nem egy csúcsteló volt.
Atív appra érvet is tudsz mondani, vagy mert "csak"? Roottal telepítsd systemre és natív lesz egy csapásra.
Amúgy ICS-ig volt egy "Voice Dialer" nevű app ami konkrétan erre volt natívan, és biztos offline volt. Ezt váltotta a Voice search egy idő után, szépen updatelve. Elég biztos vagyok benne, mert töröltem mindig, hogy ne fusson és legyen hely systemen. Viszont nem emlékszek hogyan kellett használni, 1x próbálgattam, de nem működött túl jól, de az még CM6-on volt.
-
vicze
félisten
Most nem azért miben különbözik a külső app a navítól? Nem a system partícióra települ és nem tudod leszedni, kb. ennyi...
Ugyebár továbbra is az az android lényege hogy végtelenül bővíthető bármivel, és nincs szinte semmilyen korlátozás.
Amúgy gyártónként változó, hogy van-e voice commandas app vagy nincs, pont Moto-nál volt eddig is az biztos.(Azt csak halkan jegyzem meg, hogy te is tudod nagyon jól, hogy a szolgáltatónknak ez nem nagy buli így erősen szorgalmaznak mindent ami online...)
@pollai: Hát nem tudom Eric Schmidt méreteit, de inkább "kicsinek" tűnik mint tepsinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest