- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
...nem beszélve az Apple telefonok globális sikeréről...
Volt / van olyan Lenovo telefon, amelyik a szifonok árkategóriájában indult egyáltalán? Mert szvsz az apple és a lenovo még véletlenül sem konkurál egymással ilyen szempontból...
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
rsanyi18
tag
Én 2napja támogattam a Lenovot egy S580-as vásárlásával. Remélem menni fog nekik, nekem szimpatikus vállalat
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
moleculez
veterán
Ebből valami jó is kisülhet, örülök hogy nem simán felvásárolták, és hagyják rohadni, hanem hasznosítják a céget, tudnak ám ott ha akarnak.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
TTTotya
senior tag
Elnézést, de itt valami félresikerült: " Az összes üzletágat figyelembe véve a Lenovo 10,7 milliárd dolláros árbevétel tett szerint , ami után 105 millió dollár adózott nyereség maradt...."
[ Szerkesztve ]
-
Fred23
nagyúr
Remélem, több vízálló telefon jön majd így, és lassan természetessé válik a nano coating. Eddig a Lenovo inkább dugózott, ld. S750. Talán meg fognak térni, és követik az új Moto G példáját.
-
Wapmester
senior tag
Motorola kinézetű Lenovo telefonok lesznek, vagy mit akarnak? A Lenovo nem rossz csak jóval hamarabb kell mostmár reagálniuk nekik is a piac gyors változásaira, nem ülhet egyik gyártó sem a babérjain, mert akkora a piac fejlődése és gyorsasága és választéka, hogy az emberek már nem kényszerülnek néhány nagy gyártó készülékeire így sok nyereség esik ki többek között a Lenovo zsebéből is és ez még csak durvább lesz, úgy fel fognak pörögni a flagship-ek gyártása, hogy nehéz lesz követni és ez is mind a piac gyors és változatos növekedése miatt van, ha nem reagálnak hamar könnyen eltűnhetnek a semmibe, nem egy példa volt már erre.
-
Kisadi55
tag
Érdekes. Nem tudom hogy gondolják. Szerintem a mostani Designerek maradhatnak, elég jól rajzolnak.
#12 ctvagyok Mondassz valamit. Viszont ha kajálják a kínaiak, és eladnak 1-2 milliót, az nem lesz rossz. De gondolom nem állnak meg a Z1 nél.[ Szerkesztve ]
A döglött varjú olyan mint az élő, csak meg van dögölve.
-
TTTotya
senior tag
válasz Blindmouse #9 üzenetére
Vagy csak nagyon jó a könyvelőjük
#11 Bone123: Nincs mit! Előfordul.
[ Szerkesztve ]
-
Wapmester
senior tag
az kizárt dolog , csak kicsit felpörgetik a dizájnt a motorola embereivel, de a Lenovo-nak még ott van a laptop, pc gyártás is, nem kell aggódni, mobil téren meg majd hasznossá teszik a motorola ötleteit Már csak az a kérdés, elég lesz-e új dizájnnal nyomulni, emiatt még nem biztos, hogy megnövekedik az eladások száma, egyedi fejlesztéseket várnak el a vásárlók nem dizájnt, amit bárki tud
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
jó lenne ha ledumálnák a frankót és össze dobnának itt nálunk egy normális szervizt...
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
tjb007
nagyúr
Idézet a sajtóközleményből:
„Restructuring the Mobile Business Group (MBG) to align smartphone development, production and manufacturing and better leverage the complementary strengths of Lenovo and Motorola. There will be a more-simple, streamlined product portfolio, with fewer, more clearly-differentiated models. A faster, leaner business model will better leverage Lenovo’s global sales force and accelerate the efficiency actions already underway in its global supply chain. MBG will continue to drive the overall mobile business, but will now rely on Motorola to design, develop and manufacture smartphone products.”
Nem fog semmit sem megszüntetni, szimplán csak jobban, ésszerűbben használják ki a jövőben a lehetőségeiket.
-
Ha a Rarz világát vissza hoznák, az nem is lenne rossz ,és a P szériába indulna
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Matada2.3
veterán
Annyi gyenge Lenovo jött ki az utóbbi időben, hogy ezt nem is csodálom, a lényeg, hogy ne olvasszák be a nevet és kb. a céget a Lenovoba. Mellesleg jó döntés
Finn the human
-
gerii
addikt
Róka fogta csuka, vagy mi lesz itt
EU-ba ismét betörhetnének, a régi Moto telefonokból át tudnák menteni a tudást, Maxx, stb modellek jöhetnének. -
joey04
titán
Ez jó hír
-
Graphics
Jómunkásember
Nem nagyon értem miért kellett ez, csak a jelenlegi palettát kellene aktualizálni EU-s piacokra
@Matada2.3: NEm láttál mindent Csomó készülék van, amit hozzánk nem is hoznak, illetve még bejelentésre várnak...
Melyik gyenge modellekre gondolsZ?
@leslien: A szervizelést külső cég végzi, nem csak a Lenovo esetében. Hanem minden gyártónál így van
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
leslien
nagyúr
pláne ha sikerül us. hozatni egyet... tényleg Moto x pure mükszik itthon is?!
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Matada2.3
veterán
Viszonylag szoktam figyelni az Ázsiai modelleket is, én igazából a tavalyi szériára gondoltam, A5xx A3xx S6xx S8xx elég kevesek voltak, hiába a jó aksi mindenbe azt a fránya mtk6582... azok az árak mellett Ám a mostani P70 és a többi korrekt készülék az kivétel
Finn the human
-
tjb007
nagyúr
A Motorolánál is leépítés lesz: [link]
-
kk831228
addikt
Hát remélem a dizájnt nem adja át a lenovo... A motorola forma egy trágya a lenovóhoz képest... Kár lenne egy ilyen szép lenovo stílust tönkretenni...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Iphone 15 Pro Max 256gb
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest