Hirdetés
- Képek és Geekbench eredmény a Red Magic 11 Airről
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
a win98 DOS-os, win 3.11-es alapjai után messzemenô következtetést levonni a XP-re vonatkozóan elég érdekes okfejtés.
a DVD vs. VHS, meg a "élvezetesebb", "színesebb" megint nem jó példa, mert más kinézetet adhattak volna frissitésben is, ahogy a Leopard is teljesen másképp mûködik mint a tiger, pedig "csak" egy frissítés, nem egy új OS
ráadásul a DVD és VHS között mérföldköves különbségek vannak, amit felhasználóként nem találok meg a vista-ban.
" ... de az XP lehetőségeinek végéhez közelít. .... "
ezt mire alapozod?
a nagy büdös semmire?" ... Meg kellene érteni ,hogy a Vistát egyúttal a jövő gépeire is írták és bizony ahogyan most a technika fejlődik erre a fajta előrelátásra szükség is van. .... "
érdekes.
ahogy én látom, még az intelék is csak a közvetlenül a lábuk elôtt álló cm-t tudják garantálni, de ha az MS már tudja milyen processzorok jönnek ki majd évekkel késôbb, azért ez a nem gyenge ...ahogy én látom a többmagos processzorok fognak kijönni, amit meg most is tud kezelni a XP, leginkább maguk a programok nem ... namost adtunk a szarnak egy pofont, ha a programok nem tudják a feladataikat 20-30-40 szálra lebontani, és van egy 64 magos processzorunk, egy 64 magot faszán kezelni tudó OS.el
én nem mondtam vista buktát.
engem mindkettô hidegen hagy.
csupán értetlenekdek a vista létjogosultságával kapcsolatban, illetve azt mondtam, hogy nincs rá igény, nem volt. Csupán kijött a vista és megjelent a csápoló tömeg is vele együtt ... -
Yooha
aktív tag
Abszolút veled értek egyet, én sem látom, hogy a felhasználó számára milyen előnyt jelent a Vista az XP-vel szemben.
De milyen előnyt jelent a MS-nak? Profit! Rákényszerítenek (megszűnő support/driverek) a váltásra, így ne 1 OS-t vegyél 15 év alatt, hanem 6-7-et. Ez több bevétel. Ennyi.
"Hány éves vagy, királyfi?"
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- YouTube
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Victorinox jellegű svájci bicska eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
a nagy büdös semmire?