- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
FLATRONW
őstag
válasz
kriszpontaz #60 üzenetére
Elméletben megfelel a DX12 Feature Level 11_0 szintjének (Tier1), de az Intel részéről nem lesz hozzá támogatás. Az 1007U Ivy Bridge alapu és Gen 7-es az iGP. Az intel pedig csak a 7.5-ös iGP-s Haswell-től ad hozzá támogatást.
-
FLATRONW
őstag
Én ezt elhiszem neked, nem játszottam a játékkal, tehát nem tudom hogy NV esetén mennyire van jól optimalizálva a DX11 kód. Azonban szerintem ott is ugyanaz a helyzet, mint a BF4-nél, hogy a DX11-es verzió az AMD oldaláról elvan hanyagolva, mert aki teheti az a Mantlet fogja használni
-
FLATRONW
őstag
válasz
v_peter2012 #11 üzenetére
Elindul, sőt Tier 1 esetén is elindul, mert alapjaiban azok is DX12 hardverek. A magasabb Tier szinthez tartozó effektek nem lesznek elérhetőek, de a játék futni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gaming notebook topik
- Ismét 128 és 256 GB-os memóriaszetteket villantott a G.Skill
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest