- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Magisk
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Légies iPhone halvány színei
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR007RM
addikt
Nyilván előbb vagy utóbb úgy is a vásárlók győznek, hisz olyat nem veszel ami nem tetszik. Így lehet bármi megfelelő, ha az igényeinkhez igazítják, mégha csak muszájból is teszik a változtatásokat. Ez a ökoszisztéma a biztos fizetős, feltörhetetlen, warez mentes rendszer, melyen dolgoznak sok hiányosságot benne fog hagyni, ami sokaknak nem fog tetszeni. De addig jó, mig tudsz választani, míg létezik más is a WP kívül. A Symbian most ha így feltámadva újra visszazuhan és meghal(szerintem) a WP-nak köszönheti majd, nem az Androidnak vagy IOS-nak. Egyszerű féltékenységből megfolytják, mert vásárló erőt, és figyelmet von el tőlük. Agyrém az egész. Nem mindegy honnan jön a mani, szerintük. És számomra ez volt mindig is a legnagyobb bizonyíték az elméletek gyártásához.
-
MR007RM
addikt
Szerintem ugyanaz lenne mint ami most van. Azért az mégis csak jobb felállás, ha vki hardver és szoftver terén is egyéni, független, képes mást is alkotni, mint a többi? Persze akkor mikor döntöttek lehetett volna 3 platform mellé is állni, nem csak 1-et választani, ráadásul olyat ami megeszi a gazdáját reggelire. Megkörnyékezi, átveri, kijátsza, és a szellemi értékeket sem megbecsüli, ha nem a sajátja. Hátmég a vásárlók véleményének, igényének a figyelembevétele. Jó kis világ felé haladunk.
-
MR007RM
addikt
-
MR007RM
addikt
Szóval a naprakész infókból kiindulva. A még mindig várt 808-as symbi telót nem nyomatják eléggé bizonyos okok miatt, a Lumia sorozatot meg úgyszintén segberugták. Ez újabb csökkenést fog előidézni a bevételekben és a végeredmény az irányított felvásárlás. Na ennyit Elop és Ballmer összejátszásáról, akik persze ártatlanok, mert a körülmények véletlen egybeesése alakítja a jövőt. Isten útjai kifürkézhetetlenek.
-
MR007RM
addikt
Nekem a Microsoft tehet egy szivességet. Ha úgy el van telve magától gyártsa le maga a készülékeit, de hagyja békén a Nokiát. Sosem fog felnőni hozzá. Sikeresen tönkretette, de amíg a Symbian él és dolgoznak rajta, addig még van remény. Oda is csaptak keményen és ez még csak a kezdet. Accenture Symbian.
-
MR007RM
addikt
válasz
Arthuro_Adam #48 üzenetére
Irónikus akart volna lenni. Isten őriz bármi hasonló. Úgy gondolom erre megy ki a játék azok részéről, akik egy sakkjátszmához hasonlóan képesek előre látni sok lépést mindenki más előtt. Ez a szubjektív pesszimista megérzésem már régóta tart. Ha majd látom a pozitív fordulatot, akkor felhagyok vele.
Nincs mani. Inkább a teljesen saját megoldásokra kellene nagyobb figyelmet fordítani. 808? Meg hasonlók, amíg lehet.
-
MR007RM
addikt
válasz
Arthuro_Adam #41 üzenetére
Darabolva könnyebb értékesíteni. Szépen egyengetik a sorsát.
-
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo #36 üzenetére
Igazad van. Valahogy azokat is belevettem, de miért? Sokat agyalok. Inkább a Microsoftot kellene kivásárólni.
Újra elkezdtem gyűjteni. -
MR007RM
addikt
"Amúgy honnan is lenne pénze/erőforrása a Nokiának rá a jelenlegi helyzetben?!"
Jó felvetés. És ahogy telik a drága idő méginkább. Csak a függés lesz egyre nagyobb ahogy leépül és aztán beépül./kisegítheti=megeheti/ "Most vagy soha......
" De ha a részvényesek nagyobbik fele Microsoft párti, akkor nincs mit tenni. Én abban bízok hogy a Symbiant (inkább mert az még jobban él) majd vki hamarosan felvásárolja és majd visszanyal a fagyi. Az lenne igazán szép.
Mert amit most művelnek vele fentről az vérlázító. Végülis ha nincs értéke, akkor valszeg ára sincs igazán.
Elkezdtem rá gyűjteni, lehet társulni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- LEGO klub
- EA Sports WRC '23
- DUNE médialejátszók topicja
- Nyaralás topik
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- ALIENWARE Area-51 R5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest