Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
wii90
tag
Eddig aki használta szerintem ugyanúgy használni is fogja aki pedig nem az továbbra sem hacsak nem valami orbitális változáson megy át.
-
VIC20
őstag
Ideje lesz valami nyílt forrású alternatíva után nézni. (Tudom, tudom: már korábban is ideje lett volna...)
-
Jó vásár volt, egy néhány userrel több lett akit az MS így el tud érni. Marketing szempontjából sem elhanyagolható...
-
Gregorius
őstag
nem pont ez a baj?
Személy szerint örülnék neki, ha a Microsoft erősítene cross-platform fronton (amit nem fog), de a lényeg, hogy a Moonlight fejlesztését a Microsoft legjobb esetben is csak kívülről támogatja, nem vesz közvetlenül részt benne és erre nem is tett ígéretet.Miguel nem a ms alvállalkozója?
Nem a vallási hovatartozására utaltam, hanem a jogi helyzetére. -
-
Amúgy akkor mi van, ha pl. Üzbegisztán azt mondja, hogy neki ez nem tetszik, nem hagyják jóvá a felvásárlást.
-
az árukapcsolás vádjának azon felére nem tettek semmilyen tagadó ígéretet, hogy a windows-ban kivakarhatatlanul benne lesz a skype?
-
tuser
aktív tag
"... A vállalat arra is ígéretet tett, hogy folytatni fogja a szoftver fejlesztését a rivális platformokra is."
Khmm ... moonlight style ?

Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate Spin B311RNA- - Érintőképernyős
- Blue Coat AV510 A - Network Security Appliance - tűzfal
- Albis ULAF+ Acceed 1104 DT 4WP- SHDSL Carrier Ethernet CPE
- BIG-IP Single AC PSU for i2X00 (250W)(F5-UPG-AC-I2XXX) - új bontott dobozos
- Black Box ServSwitch Wizard DXS Digital ACR101A DVI - IP Gateway
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)