- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 8300 mAh, maradhat?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Amíg ezeket a funkciókat ki lehet kapcsolni és nem sújt egy vgat sem addig nincs miről beszélni,a Witcher 3 ugyanolyan jó játék ha lobog Geralt haja ha nem,és a Tomb Raider is ugyanúgy.
Sajnos elveszett itt a nagy tengerben ez a hozzászólás pedig bizony komoly igazság tartalma van. [link]
Visszatekintve a DX11re,én nem mondanám hogy olyan jó volt a mai napig jönnek olyan játékok DX9ben amik szebbek.Kaptunk egy csomó effektet (dof,blur stb),ami hát nem váltotta meg a világot,de azért a vgat kérte rendesen.
(#164) Menthirist
Most a Witcher 3 éppen nem volt jó példa mert maga játék jó,ráadásul ugye ment nV pormóban,meg ugye GoG-os drm mentes is van,de szerintem még így sem viszik annyira mint gondolták.Szerk: Ja és ami napig NINCS egy olyan átfogó elsimítás ami minden vgan és játékban megy és jó minőséget nyújt!Nem utólagos,nem mossa képet,hanem éles és gyors.Csak ez senkinek sem az érdeke,csak nekünk mezei useroknak...
-
TTomax
félisten
válasz
Menthirist #155 üzenetére
De ugyanaz eddig kutyán volt meg kapáló nyúlon (nem vicc
) és inkább a szőrt próbálták vele több kevesebb sikerrel...és mivel zárt így az nV kívül nem igazán tudja senki fejleszteni max beépíteni,így valószínű nem sokan fognak mellette dönteni.
Szerk:
Dehogynem a piac diktál,ha te meg én meg a harmadik nem veszi meg a játékot meg gagyin fut,akkor a fejlesztő is elgondolkodik azon beépítse-e legközelebb.Persze ez nem azonnal direkt,kell hozzá egy "forgás" de előbb-utóbb bizony a zárt és rugalmatlan dolgok elbuknak.(#156) Abu85
A fiziksznek már túl késő,ugye aki tudja honnan jött,az tudja hogy az nVnek az nem ingyen volt.Ök pénzt akartak vissza,de az egész igy utólag egy elhibázott üzleti döntés volt,Szerintem abból veszteségük volt inkább,de max nullszaldó.
Ha a GameWorks nem nyílik meg akkor követni fogja,ez teljesen világos mindenki számára,ezen nincs mit vitatni,csak itt viszont az anyagi vonzata kevesebb lesz... -
TTomax
félisten
De nem mond,hogy "Ti nVidiások" mert nagy tévedésben vagy.Nem gondolod,ha mondjuk a Fiji XT kinn lenne olcsóbban és gyorsabb lenne mint a Titan X akkor nem abból lenne kettő a gépemben?Egy olcsóbb ips freesync monitorral?
De se Fiji XT,se freesync driver CF-re .. a G-synces monitort meg lassan kilenc hónapja élvezem,és hidd el nagyon jó cucc.Marha drága volt?igen... megbántam?Nem!Hiszen még most sem tudnám kiváltani,akkor?
Vissza lehet nézni a HD7990 Topicot,nem sok embernek volt ilyen kártyája,nekem volt,290Gamingem is volt,290X lightningom is,de visszafelé is meg lehet nézni.. 4850X2,X3, 4870CF az 5ös széria maradt ki...mert akkor volt a 460SLIm...de mehetünk még visszább is.. amikor a CF csati egy kábel volt... meg master/slave karik voltak.
(#146) Callisto
Számtalanszor le lett írva,hogy a GameWork miért készült,PH! cikk van róla,az hogy működik-e vagy sem majd a piac eldönti.Nem azért készült hogy akinek radeonja van egyen meszet...
-
TTomax
félisten
válasz
Stirlitz #139 üzenetére
Hát szerintem kettőnk közül én vagyok az idősebb,mert én játszani és programozni C16al meg ZX Spectrummal kezdtem,és már nem az általános isibe.Ahhoz pedig nem kell jósgömb hogy lássam mekkora zöldségeket írsz,mert ha játszottál volna vele nem tennéd.
A HairWorks nem most jelent meg,csak szólok.De valóban lemaradásban van a TressFXhez képest,micsoda botrány hogy nem megy azonnal,hiszen a TressFX ment... ja nem...Az aláírásom meg a konfigom része,apu nem vehette mert már eltemettem.kezdesz elmenni nagyon egy stílus alá,ha ha nincs semmi értelmes mondanivalód a fikázáson kívül akkor én nem erőltetnem,hidd el jobb az neked is.
-
TTomax
félisten
Nem!Nekem az a fontos,hogy ha elmondjuk az egyik oldalról hogy sz@r akkor ezt tegyük meg a másikról is!Ha a GTX480on röhögtünk hogy meleg volt meg hangos,akkor a ref 290röl is tegyük meg ezt.És ugyanez fordítva is.Egy nagy rakás ... a HairWorks a jelenlegi állapotában,de a TressFX sem volt különb amikor megjelent,ne viselkedjünk amnéziás öregemberekként,mert nem azok vagyunk.Lehet csinálni,a fórumból Radeon Mekkát is,és amikor jön egy ilyen cikk akkor meg értetlenkedni alatta hogy mi is történt,hogyan is lehet ez.
Vagy esetleg lehet objektíven is szemlélni a dolgokat,anélkül hogy a másikra zöld hályogot vagy piros szemüveget akasztanánk,esetleg néha elgondolkodva azon hogy vajon a másik mért mondja/írja azt amit.(#135) Stirlitz
Veled ellentétben én játszottam is vele,nekem nem kell bemutatni semmit,még most is kemény fpsbe kerül a TressFX,nem ingyen van!
(#134) Callisto
Nem,az AMD semmit nem segített,jó hogy már nem drivert irt geforcera... a stílus meg ritka alpári,de téged minősít.
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
válasz
Stirlitz #123 üzenetére
Tényleg?Azért volt diavetités a GTX670SLI-men mi?Azért kellet vagy 4patch rá ugye?Ugye ilyenkor már szelektív az emlékezetkiesés tüneteit produkálja kedves kolléga?Még radeonnal is felezte az fpst amikor ráfordítottad Lara fejére a kamerát,de a HairWorks az azonnal működjön mert ha nem az nV krv anyt...
Megkerestem neked a parancsolj,nem én írtam.
A játékot én Ultimate beállítások mellett futtattam, 1920x1200-as felbontás mellett (Konfigom az adatlapomon), és addig semmi gondom sem volt, amíg Lara haja közel nem került a kamerához, főleg az átvezetők közben. Ilyenkor ugyanis - a GCN-es HD 7870 ellenére - eszméletlenül belassult a játék. Ami addig 50-60 FPS-t produkált az esetek nagy részében, itt visszaesett akár 4-5 (!!!) FPS-re is!Tessék csak visszaolvasni a TR topicot...volt ott balhé nem is kevés.
(#125) togvau
Na tessék,de akkor mi lett volna velünk ha nem regisztráltál volna újra.
-
TTomax
félisten
"még nem jó...még nem jó... már nem jó"...
-
TTomax
félisten
Ohh igen ,és kezdődik az összeesküvés elmélet gyártás...
-
TTomax
félisten
A buta maxwell...ugye ugye...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- PlayStation 1 / 2
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest