- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Monitoron tolnám és olcsóbbak lesznek a freesynces csodák akkor én is azt választanám. Én meghoztam az áldozatot, nincs gépsarok, cserébe 50-es tv-n lehet marhulni. Ezért is kicsi a gépházam -> engem nvidia akar kirabolni mert ott ők a jobbak jelenleg. De egyelőre nem hagyom magam.
-
Peat;)
veterán
válasz
#32839680 #67 üzenetére
"De laposban ma már full AMD-t vennék ha kell grafika, mert amit jópár ismerősöm szív az Intel+ bármelyik dVGA párossal laposban a hybrid graphics miatt az valami förtelem." Ezzel szerintem az egész ph!-t meglepted...nem tudom komolynak venni az írásod jó részét, az ilyen mondatok miatt, de attól még lehet igazad. Én mást látok jelenleg. Azt hogy mi lesz meg nem tudom ténynek venni mint te. Mert nem is lehet a mai emberiség által elérhető, még csak 3 dimenziót ismerő világunkban.
Valdez: Pedig vagy 290-est veszel, ha túl meleg akkor meg 970-est. És most jön a köpködés gondolom, hát ezért vagyunk mások. Engem nem érdekel a gyártó, hajszálon múlott anno hogy nem 7850-est vettem hanem 660-ast. A házam mérete miatt nekem úgy néz ki kiesik az AMD, kis házam van, nem tud nagy hőt elvezetni. Ha fejlődik ebben akkor persze képbe kerülnek
, de max 280-as fogyasztási szint fér bele nekem, különben nyáron megsül szegény konfigom
Egyébként sem AMD sem nvidia oldalon nem volt sok gondom, sosem, szerintem holt mindegyik melyik vga-t veszi az ember, talán a régi játékok jobban futnak nvidián, az újakat meg kicsit később optimalizálják, ennyi a "nagy" driver lemaradás. Nem döntő.
-
Peat;)
veterán
válasz
#32839680 #62 üzenetére
Legyen igazad, legalább összeszedné magát a gyártó, szüksége lenne rá. De attól még amit a fórumtárs írt le az elmúlt évekre az maga a tény, bele lehet kötni hogy márpedig a technológia, oké, de ez nem jutott el hozzánk a gyakorlatban.
Amit Te írsz az fikció aminek van alapja. Ráadásul a véleményed végén már a jövőbeni esetleges kudarc alól is felmented a gyártót. Szerintem az teszi jól aki a jelenre vásárol vga-t és nem a jövőre. Egyik gyártónak sem érdeke hogy a már fogyasztóknál lévő termékeik életciklusát megnyújtva önmaguk értékesítési volumenét rontsák a majdani új termékeknél(reméljük AMD minden kategóriában gondoskodik erről és nem a 285-re gondolok). Egy kis racionalitásra lehetne ösztökélni magad a sok prófécia mellett, amit írsz az az AMD érdekeivel totális ellentétben áll, ha a piacon javítani akarnak a helyzetükön ahhoz nagyobb értékesítés kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest