Hirdetés
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
üzenetére
"De laposban ma már full AMD-t vennék ha kell grafika, mert amit jópár ismerősöm szív az Intel+ bármelyik dVGA párossal laposban a hybrid graphics miatt az valami förtelem." Ezzel szerintem az egész ph!-t meglepted...nem tudom komolynak venni az írásod jó részét, az ilyen mondatok miatt, de attól még lehet igazad. Én mást látok jelenleg. Azt hogy mi lesz meg nem tudom ténynek venni mint te. Mert nem is lehet a mai emberiség által elérhető, még csak 3 dimenziót ismerő világunkban.

Valdez: Pedig vagy 290-est veszel, ha túl meleg akkor meg 970-est. És most jön a köpködés gondolom, hát ezért vagyunk mások. Engem nem érdekel a gyártó, hajszálon múlott anno hogy nem 7850-est vettem hanem 660-ast. A házam mérete miatt nekem úgy néz ki kiesik az AMD, kis házam van, nem tud nagy hőt elvezetni. Ha fejlődik ebben akkor persze képbe kerülnek
, de max 280-as fogyasztási szint fér bele nekem, különben nyáron megsül szegény konfigom
Egyébként sem AMD sem nvidia oldalon nem volt sok gondom, sosem, szerintem holt mindegyik melyik vga-t veszi az ember, talán a régi játékok jobban futnak nvidián, az újakat meg kicsit később optimalizálják, ennyi a "nagy" driver lemaradás. Nem döntő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Cyberpunk 2077
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- ASRock Radeon RX 9060 XT Challenger OC 16GB - INGYEN FOXPOST!
- Nvidia p104 4gb VGA
- XFX RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT - PCROLL Webáruház
- Sapphire PULSE RADEON RX 9070 XT 16GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- iPhone 16 Pro 512GB 96% (1év Garancia) ! Utángyártott, jó minőségű kijelző !
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Eladó vagy csere MSI Katana 15 HX B14WFK-241
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, de max 280-as fogyasztási szint fér bele nekem, különben nyáron megsül szegény konfigom