- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
#32839680 #67 üzenetére
"De laposban ma már full AMD-t vennék ha kell grafika, mert amit jópár ismerősöm szív az Intel+ bármelyik dVGA párossal laposban a hybrid graphics miatt az valami förtelem." Ezzel szerintem az egész ph!-t meglepted...nem tudom komolynak venni az írásod jó részét, az ilyen mondatok miatt, de attól még lehet igazad. Én mást látok jelenleg. Azt hogy mi lesz meg nem tudom ténynek venni mint te. Mert nem is lehet a mai emberiség által elérhető, még csak 3 dimenziót ismerő világunkban.
Valdez: Pedig vagy 290-est veszel, ha túl meleg akkor meg 970-est. És most jön a köpködés gondolom, hát ezért vagyunk mások. Engem nem érdekel a gyártó, hajszálon múlott anno hogy nem 7850-est vettem hanem 660-ast. A házam mérete miatt nekem úgy néz ki kiesik az AMD, kis házam van, nem tud nagy hőt elvezetni. Ha fejlődik ebben akkor persze képbe kerülnek
, de max 280-as fogyasztási szint fér bele nekem, különben nyáron megsül szegény konfigom
Egyébként sem AMD sem nvidia oldalon nem volt sok gondom, sosem, szerintem holt mindegyik melyik vga-t veszi az ember, talán a régi játékok jobban futnak nvidián, az újakat meg kicsit később optimalizálják, ennyi a "nagy" driver lemaradás. Nem döntő.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HP notebook topic
- Androidos tablet topic
- Milyen joysticket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Spotify
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest