- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
EQMontoya #79 üzenetére
Kinek a pap, kinek a papné, ugyebár. Szépen elvégezte itthon az egyetemet, aztán kiment mozit takarítani. Én kérek elnézést, de ez az én olvasatomban sehogyan nem jön ki jól.
Mellesleg olyannak minek bármiféle érv, aki családot, barátot szó nélkül hátrahagy, mert az neki smafu, bezzeg a pénz. Igaz még meg sem próbálta, de az nem számít...
-
Vakegérke
félisten
válasz
EQMontoya #68 üzenetére
Legdurvább megnyilatkozásom csipkelődés volt. Egy goromba szót sem írtam le. Anyáztam volna?
Tudod, EQMontoya, eszembe jutott egy fogalom: nemzet gyalázás.
Ha én szándékoznék elhagyni az országot, elbúcsúznék szeretteimtől, és szomorúan lépném át a határt. Az soha az életben eszembe nem jutna, hogy fröcsögjek az útálattól.
Ide vág szerintem:
Elindultam szép hazámból,
Híres kis Magyarországból.
Visszanéztem félutamból,
Szememből a könny kicsordul.Így is lehetne.
-
finest
addikt
válasz
EQMontoya #53 üzenetére
Utóbbi időben én is és a környezetemben sokan gondolkodunk a költözésen. Nekem 9 unokatestvéremből 5 él külföldön, ők még az átkosban disszidáltak, én vagyok a legfiatalabb, szal nagyjából rajtam a sor.
Érdekességkép elmondanám, h a dédszüleim óta itt Mo-n minden generációt lenullázott ez az ország. Háborúk, kitelepítések, diktatúrák stb. Szerintem a családom nincs ezzel egyedül, nem voltak politikailag aktívak, csak földjük volt, vagy boltjuk, vagy értelmiségiek voltak, más rosszat nem tettek. Engem még egzictenciálisan nem nyírt ki a rendszer, de amilyen szar a gazdasági helyzet, még összejöhet és akkor az én életem is bele fog férni egy bőröndbe aztán asztalra vissza!
Szerintem 3 ( az enyémmel együtt 4) generációnyi életet elszarni egy országban kellően erős érv amellett, h azokat, akik a költözésen gondolkodnak, zokszó nélkül elengedjünk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- iPhone 12 Pro Max Pacific Blue Független 128GB
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- iPhone Xs Max Space Gray Független 256GB
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest