Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BeryBp

csendes tag

válasz Boborján9 #58 üzenetére

Köszi az infókat és az összehasonlító videót! Ez valamennyire biztató.

Tutira SJ5000X Elite amit vettem és az ellenőrző kód is stimmelt a gyártó oldalán. Bár, ha eredeti ellenőrzőkódokat meg tud szerezni egy csaló gyártó, vagy megszerzi a kódképzés algoritmusát, akkor ez is hamisítható, de remélem, hogy nem ez van :)

Majd megnézem a firmware verziót és napsütésben is készítek kinti videókat, hátha. Nem nagyon foglalkoztam vele az elmúlt 2 hónapban, a szekrényben pihen :)

• BeryBp

csendes tag

Most vettem $105-ért (gearbest, EU stock), de sajnálom, hogy nem olvastam el előbb ezt a tesztet. Nem is az elolvasás, hanem a tesztvideók miatt. Szerintem ez a minőség egyszerűen gagyi.

Fotózásra teljesen alkalmatlan. A 3 éves Nokia Lumia 925 telefonom agyonveri fotós képminőségben, pedig abban a telefonban semmi extra érzékelő vagy optika nincs és háááááárom éves!

A videók minősége valamivel jobb, mint a Lumia 925-é, de nem azért vettem egy külön eszközt, hogy valamivel legyen jobb, hanem hogy élvezetes felvételt készítsen, amit jó megnézni :(

Még próbálgatom majd, mert csak 5-6 teszt videó készült vele, de eddig nagy csalódás. Lakásban, lámpafénynél használhatatlan (bár ez nem szempont, ez nem is érdekelne), mint ahogy kint is, szürkületi vagy esti fénynél. De a decemberi napsütésben is elég alacsony minőséget produkált. Autóba elmegy nappal, de este még ott sem használható igazán. Arra viszont drága volt.

Egyedül a 120 fps értékelhető HD-ban, mint "extra", de hát az meg olyan elmosott képet ad, hogy elsírom magam. De ez látszik a kutyás teszt videón is a cikkben.

Kezdem érteni, miért kerül négyszer ennyibe a GoPro Hero 5.

Új hozzászólás Aktív témák