- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeryBp
csendes tag
válasz
Boborján9 #58 üzenetére
Köszi az infókat és az összehasonlító videót! Ez valamennyire biztató.
Tutira SJ5000X Elite amit vettem és az ellenőrző kód is stimmelt a gyártó oldalán. Bár, ha eredeti ellenőrzőkódokat meg tud szerezni egy csaló gyártó, vagy megszerzi a kódképzés algoritmusát, akkor ez is hamisítható, de remélem, hogy nem ez van
Majd megnézem a firmware verziót és napsütésben is készítek kinti videókat, hátha. Nem nagyon foglalkoztam vele az elmúlt 2 hónapban, a szekrényben pihen
-
BeryBp
csendes tag
Most vettem $105-ért (gearbest, EU stock), de sajnálom, hogy nem olvastam el előbb ezt a tesztet. Nem is az elolvasás, hanem a tesztvideók miatt. Szerintem ez a minőség egyszerűen gagyi.
Fotózásra teljesen alkalmatlan. A 3 éves Nokia Lumia 925 telefonom agyonveri fotós képminőségben, pedig abban a telefonban semmi extra érzékelő vagy optika nincs és háááááárom éves!
A videók minősége valamivel jobb, mint a Lumia 925-é, de nem azért vettem egy külön eszközt, hogy valamivel legyen jobb, hanem hogy élvezetes felvételt készítsen, amit jó megnézni
Még próbálgatom majd, mert csak 5-6 teszt videó készült vele, de eddig nagy csalódás. Lakásban, lámpafénynél használhatatlan (bár ez nem szempont, ez nem is érdekelne), mint ahogy kint is, szürkületi vagy esti fénynél. De a decemberi napsütésben is elég alacsony minőséget produkált. Autóba elmegy nappal, de este még ott sem használható igazán. Arra viszont drága volt.
Egyedül a 120 fps értékelhető HD-ban, mint "extra", de hát az meg olyan elmosott képet ad, hogy elsírom magam. De ez látszik a kutyás teszt videón is a cikkben.
Kezdem érteni, miért kerül négyszer ennyibe a GoPro Hero 5.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- Futás, futópályák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest