- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hi!King
őstag
Régi mávos szokás, hogy a késés akkor is 5 vagy 10 percről indul, ha már eleve tudni lehet, hogy fél óránál vagy akár egy óránál több lesz, aztán mindig mielőtt érkeznie kellene késés szerint, léptetik tovább. Egyszer Villányban ugyanezt játszották, és a jegypénztáros árulta el, hogy 2 óra alsó hangon, mert mikor az előző már eleve késésben elindult Pécs felé, és ugye az jött vissza, akkor már gondok voltak a mozdonnyal, és még félúton sincs, Pécsen meg cserélni kell a mozdonyt, mielőtt visszajön. Ha a vonatinfóra alapozunk, akkor ott ülünk, hogy mikor jön már, így meg visszamentünk borozni, majd 2,5 óra múlva újra vasútállomás, végül 3 órás késéssel elindult a vonat.
-
Hi!King
őstag
Szerintem te összekevered azt, akinek a számlaadatait, így a nevét is meg kell adni az utas nevekkel, a kettő nem ugyanaz. Ha a MÁV-nál regisztrálok, akkor megadom a számlaadataimat, ezzel a nevemet is, de az utasnevet a születési dátummal, a magamét és más utasét is meg kell adnom külön. Nyilván a számlaadatokat majdnem minden országban meg kell adni, ezzel a nevemet is.
A poén, hogy egyébként nem ellenőrzi a születési dátumot, ha kedvezményes jegyet veszel, egyszer véletlenül összekevertük és más kapta a 26 éven alulit, szerencsére a kallernak sem tűnt fel. Pedig ez lenne az egyetlen valódi értelme.
-
Hi!King
őstag
Nem a 4 órás érvényesség a problémás, hanem az, hogy menetrendszerinti indulástól kezdődik. Azaz ha 1 órás csúszásban vannak a vonatok, akkor hiába nem ért még oda a vonat, arra már nem vehetsz, csak az 1 órával későbbire. Mindez 100 km felettiekre is igaz.
@vmarci21
Túl sok tapasztalatom nincs más országokkal, de eddig a mávon kívül csak olyanon utaztam, ahol nem kellett nevet megadni. Az első ugyanazzal a vonalkóddal érvényes, és nincs tovább, a te felelősséged, hogy ne add oda másnak. Ugyanez van pl. fesztivál jegyekkel, azok sem névre szólnak.Egyébként itthon sem a MÁV a legrosszabb, ott van a Volánbusz "online jegye", az mindent alulmúl, de nekik az automatáik is katasztrófák.
-
Hi!King
őstag
Én meg nem jutottam el odáig, hogy az appot használjam a webes felület helyett. Mielőtt bekerült az appba a jegyvásárlás lehetősége, akkor egy okádék volt az app, azóta nem mertem vele újabb próbát tenni.
A webes nem rossz, bár kicsit hosszadalmas, illetve jobb volt mikor még az OTP régi felületét használta, nem a Simple-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bittorrent topik
- Windows 11
- Gitáros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- EA Sports WRC '23
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Hikmicro Habrok 4K HE25LN éjjellátó keresőtávcső
- Eladó DOXA 165.10.015.10 óra
- Hobby gamer asztali gép RGB i5-114600/RTX 2060 12GB/32 GB RAM/500 GB NVMe
- Dell Latitude E6540 Erőmű akár Játékra is.15"6 FHD,I7 4800MQ,HD8790,16GBram,500GB sshd,gyári töltö
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest