Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Külföldi SIM-ek itthon
- Lehetnek még fordulatok Honor 400 ügyben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Nem feltétlenül a független az alap. Sok esetben az tényleg drágább. Sok esetben meg nem. És a legtöbb ember nem cserélgeti örökké a számát szolgáltatóról szolgáltatóra, a számhordozásról meg szerintem sokan nem is tudnak.
Nekem 2002-es Westel SIM kártyám van még mindig.
-
Dilikutya
félisten
Azért a cikkben az összehasonlító táblázat jó. A Moxaik XL meg Smarttarifa 6 22Ft-os percdíját hasonlítja össze a feltöltőkártyás díjakkal, holott ezeknek a díjcsomagoknak 10000Ft fölött van a havidíja. Én is azért vagyok feltöltőkártyás, mert nincs szükségem havi fix kiadásra, egy 3600-os feltöltés elég 2 hónapig is a korlátlan vezetékes telefon mellé. Olyan nagyon sokkal nem jobbak a 3000Ft-os előfizetéses csomagok tarifái némely feltöltősnél, havi 5000-10000-et meg már nem vagyok hajlandó telefonálásra költeni, nem is telefonálok annyit. Amúgy meg fordulna fel mindenki, aki ragaszkodik a percalapú számlázáshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- Politika
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest