- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AllTheBest
őstag
Tavaly sikeresen érettségiztem, idén technikusira járok.
Van egy ilyen hülyeség, hogy gyakorlati tantárgyakból ha 20% hiányzás összejön, akkor osztályozóvizsgát kell csinálni...
Automatikai tehcnikusnak tanulok most 2 évig, aminek az alapja a plc, digitális elektronika és elektrotechnika.Ez így eddig szép és jó, de 2 hetente van 2db szakmai informatikánk, ami abból áll, hogy powerpoint feladatokat oldunk meg. Ha 7 óráról hiányzik valaki, akkor egyből osztályozó, mert gyakorlati órának számít
Emellett én kevésnek tartom a 3 igazolható napot. Én már az első 4 hónapban elhasználtam az egészet, mert pl volt a az a kisebb havazás, ami miatt nem tudtam 2 napig kijutni a faluból( autóval se, hókortó nem igazán szeret bejönni hozzánk, és a faluból kivezető út egyből egy emelkedő, ahol az autók nemes egyszerűséggel visszacsúsztak).
Rengeted más gond is van, de nem éri meg leírni, mostanában úgyse fog változni semmi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Gaming notebook topik
- Wuthering Waves
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest