- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
Az nekem is kiütötte a wattafack-metert. Legtöbbnek nem tetszett. Az a könyv azért is emlékezetes mert egy éjjel alatt olvastam ki Nokia N900-on. Azért ilyen mutatványt még egyszer nem végeznék.
(#87) bambano:
toplista nálam:Abszolút első, Zrínyi Miklós: Szigeti Veszedelem.
Stendhal: Vörös és Fekete a második nálam, pocsék hosszú és tiszta szívből gyűlölöm a karaktert. De ez lehet egyéni preferencia. Viszont a Szigetivel nem kínoznám a gyerekeket. Ha elolvasod még rosszabb mintha csak valami kivonatot keresel. -
quailstorm
félisten
válasz
FireKeeper #72 üzenetére
A programtervezőihez képest.
-
quailstorm
félisten
Na ne már. Ez tök kibaszás. Direkt azért mentem mérnökre, hogy ne legyen túl sok a matek. Abból nem vagyok jó, típusfeladatokat be tudok gyakorolni meg sok idő ráfordításával megy, de alapvetően nekem a bölcsészeknél lenne a helyem.
Erre beszopódok.
Van 4-esem, 5-ösöm, meg a műmat. Bázz. -
quailstorm
félisten
Műszaki matematika, ami Kalkulus II kibővítve. Brutális szopás, Szabó T mindent megtesz hogy ne menjünk át, könyv nincs, a videókat abbahagyta, a gyakorlat kettes alig lett meg a szóbeli vizsga izgi lesz...
Előadást is elbliccelte mindig.
Egyébként tökmindegy mivel rémisztgetem, ha megbukik akkor nem kap diplomát. Szal inkább a durvát kell mutatni. -
quailstorm
félisten
válasz
FireKeeper #41 üzenetére
bele is buktam SzabóT-be
én se tudom pontosan mit szeretnék, de nem OKJ-s rendszergazda szinten képzelem el a jövőmet
most már kezd visszatérni a hitem, hogy alkalmas vagyok programozónak is, sokat számít a tanár, nagyon... -
quailstorm
félisten
válasz
pulyka jocó #39 üzenetére
Majd ha tanulsz matekot, akkor nyilatkozzál az okosságról. Most még csak számtant tanultál kb...
Elbízod magad. Ha nem vagy a legjobbak közt is a legszerencsésebb legjobb akinek jó kapcsolatai vannak, akkor marad a keserű magyar proliélet.ilyen lesz egy egyetemi tananyag
rókából nyisd meg ne chrome-ból -
quailstorm
félisten
válasz
pulyka jocó #36 üzenetére
Most kell megalapozni, hogy mivel cseszed el az életed, különben nem lesz mire visszamutogatni. Nekem inkább az a bajom, hogy kevés lenne 3 ember élete is ahhoz, amit meg szeretnék csinálni.
-
quailstorm
félisten
válasz
pulyka jocó #34 üzenetére
ki leszel automatizálva, vagy kirakjád az állásod offshore-ba, vendégmunkásnak, akármi
több lábon kell állni vagy csúnya vége lesz -
quailstorm
félisten
válasz
pulyka jocó #32 üzenetére
Ott nem kell. De az is kékgalléros munka. Csak modern. Meg a rendszergazda is csak egy gyűjtőfogalom, nem mindegy hol és mit csinálsz. Iskolai, vállalati, gyárban, kutatóközpontban, telekommunikációs vállalatnál. Nem mindegy.
Ha például csak műszerész, vagy villamosmérnök akarnál lenni, már kellene a sinus. Iskolai lótifuti lenézett kutyának nem kell értelemszerűen.
-
quailstorm
félisten
válasz
pulyka jocó #30 üzenetére
Mert csak annak felesleges, aki a malteroslapátnál meg az aranyfácán (kakas)-nál messzebbre az életben sem akar látni.
-
quailstorm
félisten
válasz
pulyka jocó #28 üzenetére
Az elején jól indult, a vége téged minősít.
Végülis, a malteroslapátot is meg kell fogni valakinek.
Igen az iskolai példák nem mutatják meg mire kell és nem motiválnak. Ezvan.
Annyiban igazad van hogy kaphatnátok mindjárt Fourier-sort is, nem kell ide gagyi példa.
Vagy akkor legalább adnának fizikafeladatot matekórán. Fénytörés, hullámelhajlás, interferencia. Akármi... -
quailstorm
félisten
válasz
guftabi96 #23 üzenetére
De mikor még a tanár se tud? Volt infótanárom gépezési szokása elég meredek volt a ROM-ból betöltött XPSP2-vel (2015). Majd ha lesz időm benézek de szerintem még mindig XP. Pedig mellette ott a gép, meg raktam RAMot az övébe is mielőtt elment...
És már a Win7 is csak lélegeztetőgépen van.A tanárok foggal körömmel ragaszkodnak az Office 2003-hoz, mert az az Isten. Miközben már én 2013-mal érettségiztem.
Ja igen, ECDL meg érettségi folytán én elmondhatom, hogy vizsgáztam 2003-2007-2010-2013 Office-okon. Az első 3 az az ECDL modulokat jelenti. Igen menet közben sikerült ugrálni előre. Keménnnny.Már programozni tanítják a gyereket (természetesen DOXbox-ban Turbo Pascal mert miért ne), de annak a gép még csak egy doboz egy kapcsolóval. Mindent lehet de a büdös életben nem fogja átlátni, jó eséllyel favágó lesz. Nincs gázabb mint egy programozónak IT supportost hívnia...
A helyzet mentése érdekében Tisztelt Kúrmányunk megfelezte az oktatást is, 2 év heti 1 óra. Még 1970-ben oké lett volna, de most? Nekem nyolc mert szerencsésen túl vagyok rajta, már csak röhögök a kínlódáson.
Elit gimnázium, 3 emelt érettségi megvan, délután képeztem magam ahogy tudtam az alvás meg az egészségem nem köszönte meg. Akik utánam jöttek még ennyi idejük sincs. Aztán én még szerencsés vagyok mert nem vagyok bejárós...Pályakezdő lelkes tanárt is hamar megtörnek a munkakörülmények és a diákok.
Egyetem már egy másik szopóroller, ott leginkább a nem kifejezetten jó szándékú előadókkal van bajom, akik megmondják a tutit. Nameg az anyag se valami korszerű de sokat várok. Az iskola nem azért van hogy tanuljál. Meg legalább az egyetem kap pénz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Hobby elektronika
- Bluetooth hangszórók
- Linux kezdőknek
- Milyen processzort vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
- Dell R630/R730XD SSD NVMe PCIe Extender (0GY1TD) + Kábel (0K9TVP) Kit
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest