- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Instagram közösségi fényképezés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulyka jocó
senior tag
válasz
guftabi96 #23 üzenetére
Én most vagyok 10.-es, és érdekes dolgok vannak. Egyházi gimibe járok, hetente kemény 1 infó óra van, mint ahogy írták word-excel-powepoint volt eddig, most kezdtünk el weblapot készíteni (kompozerrel). Jó, ezek is kellenek, de én konkrétan magamtól tanultam meg hogy kell telepíteni pl: játékot (2szer vágtam földhöz így szegény windózt
).
Matekból is: minek kell szögfüggvényt tanulni, meg egyéb ilyen marhaságokat? (ha kimegyek az útra nem az lesz az első dolgom hogy húde kiakarnám számolni hogy éppen hány fokos szögben látom az iskolát, vagy mást...) oké tudjunk számolni, százalékot, törtet, stb, de sinus, cosinus és társaira a büdös életben semmi szükségem nem lesz.
Most hirtelen ennyi jutott eszembe -
quailstorm
félisten
válasz
guftabi96 #23 üzenetére
De mikor még a tanár se tud? Volt infótanárom gépezési szokása elég meredek volt a ROM-ból betöltött XPSP2-vel (2015). Majd ha lesz időm benézek de szerintem még mindig XP. Pedig mellette ott a gép, meg raktam RAMot az övébe is mielőtt elment...
És már a Win7 is csak lélegeztetőgépen van.A tanárok foggal körömmel ragaszkodnak az Office 2003-hoz, mert az az Isten. Miközben már én 2013-mal érettségiztem.
Ja igen, ECDL meg érettségi folytán én elmondhatom, hogy vizsgáztam 2003-2007-2010-2013 Office-okon. Az első 3 az az ECDL modulokat jelenti. Igen menet közben sikerült ugrálni előre. Keménnnny.Már programozni tanítják a gyereket (természetesen DOXbox-ban Turbo Pascal mert miért ne), de annak a gép még csak egy doboz egy kapcsolóval. Mindent lehet de a büdös életben nem fogja átlátni, jó eséllyel favágó lesz. Nincs gázabb mint egy programozónak IT supportost hívnia...
A helyzet mentése érdekében Tisztelt Kúrmányunk megfelezte az oktatást is, 2 év heti 1 óra. Még 1970-ben oké lett volna, de most? Nekem nyolc mert szerencsésen túl vagyok rajta, már csak röhögök a kínlódáson.
Elit gimnázium, 3 emelt érettségi megvan, délután képeztem magam ahogy tudtam az alvás meg az egészségem nem köszönte meg. Akik utánam jöttek még ennyi idejük sincs. Aztán én még szerencsés vagyok mert nem vagyok bejárós...Pályakezdő lelkes tanárt is hamar megtörnek a munkakörülmények és a diákok.
Egyetem már egy másik szopóroller, ott leginkább a nem kifejezetten jó szándékú előadókkal van bajom, akik megmondják a tutit. Nameg az anyag se valami korszerű de sokat várok. Az iskola nem azért van hogy tanuljál. Meg legalább az egyetem kap pénz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Építő/felújító topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Subaru topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Facebook és Messenger
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest