- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badman 4ever
őstag
Az SD Flash videókkal (360p) nálam nincs gond, pedig a processzor dolgozik vele még csak (3.10 kernel és a 9.2-devel Mesa be van izzítva a Lubuntuban, de a Radeon UVD binárist még nem másoltam be a helyére), ráadásul nem egy erőmű (Intel Pentium III-S 1,4 GHz) és Opera 12.15 alól nézem (a videokártya pedig egy HD 4650 AGP, ami Windows XP alatt Catalysttal teljesen jól elboldogul egy 1080p-s videóval is, feltéve ha az nem 10 bites).
A témához visszatérve, a nyílt OpenCL meghajtót még nem teszteltem, de remélem, hogy működik és akkor ki tudom próbálni majd a LibreOffice újításait (XP alatt az AMD OpenCL meghajtója sajnos SSE2-t igényel, így ott ezt buktam). A hír címét olvasva először azt hittem, hogy a felület lesz GPU gyorsított, de hátha ezt is bevetik később, ami javít a programcsomag sebességén.
Ha már sebesség és írtátok, hogy gondok vannak ezzel, így hirtelenjében lemértem az indítási időt. A fent említett konfigurációmon nagyjából 15 másodperc alatt áll fel XP-n, míg Lubuntu alatt tudom, hogy sokkal gyorsabb, ott nagyjából fele ennyi idő ugyanez. (Ez az üres indítás, amikor nincs dokumentum nyitva.)
Új hozzászólás Aktív témák
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- RAM topik
- Android szakmai topik
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest