- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badman 4ever
őstag
Az SD Flash videókkal (360p) nálam nincs gond, pedig a processzor dolgozik vele még csak (3.10 kernel és a 9.2-devel Mesa be van izzítva a Lubuntuban, de a Radeon UVD binárist még nem másoltam be a helyére), ráadásul nem egy erőmű (Intel Pentium III-S 1,4 GHz) és Opera 12.15 alól nézem (a videokártya pedig egy HD 4650 AGP, ami Windows XP alatt Catalysttal teljesen jól elboldogul egy 1080p-s videóval is, feltéve ha az nem 10 bites).
A témához visszatérve, a nyílt OpenCL meghajtót még nem teszteltem, de remélem, hogy működik és akkor ki tudom próbálni majd a LibreOffice újításait (XP alatt az AMD OpenCL meghajtója sajnos SSE2-t igényel, így ott ezt buktam). A hír címét olvasva először azt hittem, hogy a felület lesz GPU gyorsított, de hátha ezt is bevetik később, ami javít a programcsomag sebességén.
Ha már sebesség és írtátok, hogy gondok vannak ezzel, így hirtelenjében lemértem az indítási időt. A fent említett konfigurációmon nagyjából 15 másodperc alatt áll fel XP-n, míg Lubuntu alatt tudom, hogy sokkal gyorsabb, ott nagyjából fele ennyi idő ugyanez. (Ez az üres indítás, amikor nincs dokumentum nyitva.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Diablo IV
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nyaralás topik
- Háztartási gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest