Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Badman 4ever

őstag

válasz alevan #6 üzenetére

Az SD Flash videókkal (360p) nálam nincs gond, pedig a processzor dolgozik vele még csak (3.10 kernel és a 9.2-devel Mesa be van izzítva a Lubuntuban, de a Radeon UVD binárist még nem másoltam be a helyére), ráadásul nem egy erőmű (Intel Pentium III-S 1,4 GHz) és Opera 12.15 alól nézem (a videokártya pedig egy HD 4650 AGP, ami Windows XP alatt Catalysttal teljesen jól elboldogul egy 1080p-s videóval is, feltéve ha az nem 10 bites). :)

A témához visszatérve, a nyílt OpenCL meghajtót még nem teszteltem, de remélem, hogy működik és akkor ki tudom próbálni majd a LibreOffice újításait (XP alatt az AMD OpenCL meghajtója sajnos SSE2-t igényel, így ott ezt buktam). A hír címét olvasva először azt hittem, hogy a felület lesz GPU gyorsított, de hátha ezt is bevetik később, ami javít a programcsomag sebességén.

Ha már sebesség és írtátok, hogy gondok vannak ezzel, így hirtelenjében lemértem az indítási időt. A fent említett konfigurációmon nagyjából 15 másodperc alatt áll fel XP-n, míg Lubuntu alatt tudom, hogy sokkal gyorsabb, ott nagyjából fele ennyi idő ugyanez. (Ez az üres indítás, amikor nincs dokumentum nyitva.)

Új hozzászólás Aktív témák