- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
ja oké. technicre én úgy emlékszem, hogy 10 éve még az a speciálisabb dolgok neve volt.
leírás szép meg jó volt, de általában nekem megvolt pár napig, aztán nekiálltam átépíteni
. a 65 centi hosszú, 6kerekű Carmageddon féle Supressor rendőrautóm a mai napig megvan, ő volt az utolsó nagyobb volumenű építésem.
lehetőségek tényleg bámulatosak. egy időben nekem úgy tűnt, hogy egyre fogynak a felépítési lehetőségek (túl sok spec alkatrész), aztán rá kellett jönnöm, hogy nem, nagyon nem.
egyébként a Lidköpingi Egyetemen az IT részlegen vannak programozható legoik is az egyik laborban, szóval oktatásban is használják őket
.
llaszlo: fémépítő nekem is volt, de a legot gyorsabb volt szerelni. persze minden relatív, a fent említett autót olyan 10-12 óra alatt raktam össze. saját fejlesztésű, 65 centi hosszú, hatkerekű darab
. technikem annyira nem volt sok otthon, mint akartam volna, de azért lehetőségekhez képest szerintem nem lett rossz
.
-
llaszlo
veterán
Jaja. Sokat fejlődött azóta a LEGO is.
Az első 4 LEGO-nk. [link] [link] [link] [link]
Ha minden igaz akkor '83 karácsonyán kaptuk. Bár az évszámban nem vagyok biztos, viszont az tuti, hogy ezek '83-as modellek.
És az első Technic LEGO. '90-ben ha minden igaz.
[link]Ami feltűnt a későbbi daraboknál, hogy pl a helikopter Ausztriában lett vásárolva és Mo-on gyengébb minőséget lehetett kapni. Ezt akkoriban más is mondta.
-
proci985
MODERÁTOR
mármint cityt kap addig, amíg belenő a technic korba, nem?
én három évesen kisírtam magamnak a city kategóriájú cuccot (ennek már nagyon sok éve, duplo túl egyszerű volt). nyolc évesen technikeztem.
ha majd egyszer gyerekem lesz... nos valszeg hagynom kell majd játszani vele, de azért boldog leszek
.
kézügyességet egyébként nem tudom mennyire javítja, de logikát biztosan. gépszerelő maratonoknál nagyon jól jött a legós háttér.
-
Inv1sus
addikt
Jah, az már biztos, hogy az én gyerekemnek lego-t fogok venni. Szerintem a legértelmesebb játék a világon és lehet, hogy drága, de ha azt vesszük, hogy ettől kreatívabbá válik a gyerek, akkor minden pénzt megér. Nekem csak egy egyszerű ufó járművem volt, de építettem belőle robotot is, aminek valamennyire mozgatható volt pár porcikája. Bánom, hogy eladtuk...
Ui: És a legjobb az egészben, hogy én is játszhatok majd vele. Persze úgy, hogy lelkes családapának tűnjek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- E-roller topik
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nyaralás topik
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest