Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• proci985

MODERÁTOR

válasz lapa #23 üzenetére

ja oké. technicre én úgy emlékszem, hogy 10 éve még az a speciálisabb dolgok neve volt.

leírás szép meg jó volt, de általában nekem megvolt pár napig, aztán nekiálltam átépíteni :B . a 65 centi hosszú, 6kerekű Carmageddon féle Supressor rendőrautóm a mai napig megvan, ő volt az utolsó nagyobb volumenű építésem.

lehetőségek tényleg bámulatosak. egy időben nekem úgy tűnt, hogy egyre fogynak a felépítési lehetőségek (túl sok spec alkatrész), aztán rá kellett jönnöm, hogy nem, nagyon nem.

egyébként a Lidköpingi Egyetemen az IT részlegen vannak programozható legoik is az egyik laborban, szóval oktatásban is használják őket:).

llaszlo: fémépítő nekem is volt, de a legot gyorsabb volt szerelni. persze minden relatív, a fent említett autót olyan 10-12 óra alatt raktam össze. saját fejlesztésű, 65 centi hosszú, hatkerekű darab:). technikem annyira nem volt sok otthon, mint akartam volna, de azért lehetőségekhez képest szerintem nem lett rossz:).

• proci985

MODERÁTOR

válasz lapa #14 üzenetére

mármint cityt kap addig, amíg belenő a technic korba, nem?

én három évesen kisírtam magamnak a city kategóriájú cuccot (ennek már nagyon sok éve, duplo túl egyszerű volt). nyolc évesen technikeztem.

ha majd egyszer gyerekem lesz... nos valszeg hagynom kell majd játszani vele, de azért boldog leszek:).

kézügyességet egyébként nem tudom mennyire javítja, de logikát biztosan. gépszerelő maratonoknál nagyon jól jött a legós háttér.

Új hozzászólás Aktív témák