- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
ja oké. technicre én úgy emlékszem, hogy 10 éve még az a speciálisabb dolgok neve volt.
leírás szép meg jó volt, de általában nekem megvolt pár napig, aztán nekiálltam átépíteni
. a 65 centi hosszú, 6kerekű Carmageddon féle Supressor rendőrautóm a mai napig megvan, ő volt az utolsó nagyobb volumenű építésem.
lehetőségek tényleg bámulatosak. egy időben nekem úgy tűnt, hogy egyre fogynak a felépítési lehetőségek (túl sok spec alkatrész), aztán rá kellett jönnöm, hogy nem, nagyon nem.
egyébként a Lidköpingi Egyetemen az IT részlegen vannak programozható legoik is az egyik laborban, szóval oktatásban is használják őket
.
llaszlo: fémépítő nekem is volt, de a legot gyorsabb volt szerelni. persze minden relatív, a fent említett autót olyan 10-12 óra alatt raktam össze. saját fejlesztésű, 65 centi hosszú, hatkerekű darab
. technikem annyira nem volt sok otthon, mint akartam volna, de azért lehetőségekhez képest szerintem nem lett rossz
.
-
proci985
MODERÁTOR
mármint cityt kap addig, amíg belenő a technic korba, nem?
én három évesen kisírtam magamnak a city kategóriájú cuccot (ennek már nagyon sok éve, duplo túl egyszerű volt). nyolc évesen technikeztem.
ha majd egyszer gyerekem lesz... nos valszeg hagynom kell majd játszani vele, de azért boldog leszek
.
kézügyességet egyébként nem tudom mennyire javítja, de logikát biztosan. gépszerelő maratonoknál nagyon jól jött a legós háttér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Konteó topic
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Gamer PC , R7 7700X , RX 7800 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged