- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
válasz
zsolidodd #26 üzenetére
Ez elkerülte a figyelmemet, hogy zsebben szeretnéd használni. Na igen, arra ez nem a megfelelő funkció.
Minden másra viszont jó és szerencsére nálunk mindkét telefon esetében megbízhatóan megy, nincs az, hogy hol működik hol nem. Egy relatív nagy területen érzékel egyébként. Párom SE-je még az alma logó alatt is érzékeli ezt, az enyém a logótól felfelé érzékeli. SE egyébként tokon keresztül is megy, az enyém nincs tokban.
-
.Szaki.
addikt
Világ legjobb dolga, a Samsungomon a Vezérlőközpontot a hátlapi ujjlenyomatolvasó simogatásával értem el. Ez egy borzasztó kényelmes dolog, hatalmas a telefon, egykezes használatkor esélyed sincs elérni más módon. Nem akartam ebből engedni, ezért is volt nagyon üdítő, amikor amerikai tesztbemutatókban láttam, hogy az iPhone-nak van egy ilyen funkciója.
Két és három koppintásra lehet betanítani, én két koppintásra be is állítottam a vezérlőközpont előhívását és remekül szuperál. Napi szinten többször használom ezt a funkciót, szerintem zseniális.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone-okban nemrég vált gyári extrává, és hamarosan a konkurens oldalon is jöhet a hátlap kopogtatásával aktiválható gesztusvezérlés.
- Építő/felújító topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motoros topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest