- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Légies iPhone halvány színei
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#16939776 #134 üzenetére
Ráadásul valszeg az ára is egész barátságos lesz hedt-hez képest! Lehet, a gamereket szép lassan -de egyre erősebben- az LGA 2066 felé akarják terelgetni?
Mondjuk a jövendő AAA játékoknak kellene is ez a platform, van egy olyan érzésem (pl. Star Citizen). Kíváncsi voltam, rákerestem, talán egyeseknek már unalmas is, de nézzétek a képeket, meg amiket megjelöltem rajtuk!Biztosan limitál az api is, de ezekkel az eredményekkel nehéz vitatkozni szerintem. Lenne igény a 8 normális magra, és már korábban is volt, csak egyelőre nem feltűnő a cpu-erő hiánya, hiszen a legmegterhelőbb játékok esetén is megvan nem csak a 60, de a 90 fps is minimumban. Mégis látszik, hogy hiányzik némi számítási teljesítmény egy 4/8-as csúcs i7-nek is 4,5GHz-en!
-
Most nézem, hogy a Kaby Lake-X 112W TDP-s. Ez ugye csak 4 mag HT-vel, IGP nélkül -gondolom jó magas órajeleken. A Coffee Lake 6 mag HT-vel, és GT2-es IGP-vel. Maradunk ugye 14 nm-en. Milyen TDP várható? Ha használható, értelmes órajelek lesznek, akkor max Z-s lapokba tenném őket. Van egy olyan érzésem, hogy az ASRock nem fog kiadni új BIOS-t az én B150-esemhez, hogy kezelje majd ezt a procit, és ami azt illeti, a várható TDP-n spekulálva már én se merném betenni, ha lenne is hozzá BIOS, mert a procinak 6 fázist adó deszkámnak ez szerintem nem lenne való, ahogy a többi B150-esnek sem.
Jóslat: Z-s lapok fognak csak új BIOS-t kapni a Coffee Lake procikhoz.
-
Remélem, elég lesz majd egy BIOS frissítés a B150-es lapomnak, hogy menjen benne a Coffee Lake! Úgy néz ki, most jól jártak az 1151-esek, mert korábban nem volt szó a Coffee Lake-ről ebben a foglalatban -illetve mintha így olvastam volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Philips LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Építő/felújító topik
- Gmail
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel I5-8500 / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen 7 5800X 8 mag / 16 szál / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Intel I7-6700 / 4 mag / 8 szál / Beszámítás OK!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest