Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Feri7619

tag

közel 370 euroért kapok egy 200wattos fűtőtestet. Bár.. egy 200Wattos Peltier elem nem képes 200W hűtést generálni, nagyjából csak a felét, jobb esetben!!!! Ez elég lehet a 65W TDP-s Ryzen 3700-nak mondjuk, mert az 85-90Wattot eszik teljes terhelésen.. Ezzel már én is kísérleteztem ,csak külső hőszenzorral, mármint önszabályozó volumetrikus szabályozással, de elvetettem az ötletet, mivel túl sok áramot zabál a hűtés! Inkább veszek 40-ért egy Noctuát, és az 5-6watal 50 fok körül tartja a procimat, mint ezt 4x drágábban, csak hogy +15 fokon körül legyen a proci hőfok, köszönöm nem kérem! Nem 0 fokon fogja tartani a procit, félreértés ne essék, az csak üresjáratban 0 fok vagy alatti!!!!!! Ennél hűvösebbre nem képes lehűteni egy 80W-os hőforrást 100W hűtőteljesítmény. Kösz nem kértem, régen sem kértem, most sem kérem.
    Egy ilyen képes /linkelem/ 200W hűtésre egy 12magos proci alá mondjuk..., amit picit megtuningolok [link] de ez már majdnem 460Wattot eszik! Kizárt!!!!!!! Veheted a gépedhez az 1200wattos platina tápot 160ezerért :D

Új hozzászólás Aktív témák