- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feri7619
tag
közel 370 euroért kapok egy 200wattos fűtőtestet. Bár.. egy 200Wattos Peltier elem nem képes 200W hűtést generálni, nagyjából csak a felét, jobb esetben!!!! Ez elég lehet a 65W TDP-s Ryzen 3700-nak mondjuk, mert az 85-90Wattot eszik teljes terhelésen.. Ezzel már én is kísérleteztem ,csak külső hőszenzorral, mármint önszabályozó volumetrikus szabályozással, de elvetettem az ötletet, mivel túl sok áramot zabál a hűtés! Inkább veszek 40-ért egy Noctuát, és az 5-6watal 50 fok körül tartja a procimat, mint ezt 4x drágábban, csak hogy +15 fokon körül legyen a proci hőfok, köszönöm nem kérem! Nem 0 fokon fogja tartani a procit, félreértés ne essék, az csak üresjáratban 0 fok vagy alatti!!!!!! Ennél hűvösebbre nem képes lehűteni egy 80W-os hőforrást 100W hűtőteljesítmény. Kösz nem kértem, régen sem kértem, most sem kérem.
Egy ilyen képes /linkelem/ 200W hűtésre egy 12magos proci alá mondjuk..., amit picit megtuningolok [link] de ez már majdnem 460Wattot eszik! Kizárt!!!!!!! Veheted a gépedhez az 1200wattos platina tápot 160ezerért
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Asustor NAS
- Futás, futópályák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest