- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
g@norbert
tag
Köszönöm, a logout cikkre ami mentettél azonnal rákerestem amikor olvastam
Végig fogom nézni a hétvégén, tényleg van ahol vannak képek is
Én is anno a vizes, és a kompresszoros sztorikat komplett kimentettem, de kerestem, és nem találtam sajnos.... megpróbálom ismét megkeresni. -
g@norbert
tag
Teljesen jogos, vannak nagyon jó léghűtések is
, és a profi vízhűtés valóban nem olcsó..
Véleményem szerint nem véletlenül találták fel a spanyolviaszt ismét, ezzel a peltier elemes megoldással, a lehetséges tuning potenciál biztonságosabb elérése lehet a cél, a proci alacsonyabb hőfok alatt tartása mellett, amit léghűtéssel nem annyira biztonságosan, hatékonyan lehetne elérni.
Nem véletlenül jött szóba Ordasi Gábor oldala, a tuningnet.hu, sokat foglalkozott a vízhűtés építésével sőt árulta is, és akinek készsége volt hozzá, annak ez az oldal bizony nagy segítség volt az ötletek terén -
g@norbert
tag
A folyékony nitrogénnel történő hűtés, és a direkt kompresszoros hűtés hihetetlenül hatékony, viszont nem mindenki vállalja be...
Van aki a vízhűtését kombinálja egy kompresszoros hűtéssel, hogy a keringtetett folyadékot alacsony hőfokon tudja tartani, ez is egy jó megoldás szerintem.
Sajnos még a vízhűtés se egy általános történet, ( látván mennyi léghűtést árulnak tuskónyi bordával ) pedig szerintem ez az arany középút a teljesítmény, és a fogyasztás terén.
A peltier elemmel én is nagyon óvatosan bánnék, idáig nem láttam tényleg elég biztonságos megoldást a direkt felhasználására...
De ez csak egy vélemény, az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest