- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
g@norbert #45 üzenetére
Sajnos még a vízhűtés se egy általános történet, ( látván mennyi léghűtést árulnak tuskónyi bordával ) pedig szerintem ez az arany középút a teljesítmény, és a fogyasztás terén.
Hát dunno, izlések és pofonok, nekem van 7-8 éve gond nélkül működő léghűtéseim (pl. Freezer 13 Pro CO), aminek az áráért vagy inkább felette kapható AIO hűtések körülöttem mind ilyen vagy olyan okok miatt, de már rég elvéreztek.Semmi bajom önmagában az AIO és vízhűtés megoldásokkal, csak hát ugye jellemzően nem a CPU, hanem a VGA hűtések határozzák meg a zajszintet egy PC esetében. Szóval ez innentől inkább vélemény és nézőpont kérdéssé válik az egész. Tök jó dolog például az épített víz igényes alkatrészekből, de az ára olyan, hogy egy kategóriával feljebb nézelődhetsz CPU / VGA terén akkor már. Innen kezdve annak ideális, aki korlátlan keretből gazdálkodhat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged