- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz szabi__memo #75 üzenetére
Nincs sötét mód támogatás? Ugyanúgy van mindkettőn de ne zavarjon. Az az autofill nem tudom hogy mi arról nem tudok nyilatkozni. Na tényleg részemről befejeztem.
-
törölt tag
válasz szabi__memo #73 üzenetére
Mert ugyanazt a funkcionalitást kapod egy az egyben a 7-es droidon mint a 11-en. Az egyiken kér engedélyt a másikon nem (mert kérdés nélkül használja). De én ebbe az értelmetlen vitába már kezdek belefáradni úgyhogy tényleg elengedem. Azért jó volt hogy normális keretek között tudtunk maradni.
-
törölt tag
válasz szabi__memo #70 üzenetére
Egy olyan funkció ami nem létszükséglet és attól még egy az egyben ugyanazt tudja a már említett viber a 7-es és 11-es droidon is. Nincs olyan funkció az appban amit az újabb androidban használhatsz a régiben meg nem. (ugyanolyan friss appról beszélek.) Ez a lényeg hiába lovagolsz rajta. De én ezt elengedem. Értelmetlen tovább folytatni.
-
törölt tag
válasz szabi__memo #70 üzenetére
Ok én ezt elengedem. Teljesen másról beszélünk.
-
törölt tag
válasz szabi__memo #68 üzenetére
A régebbi droidoknál az appok nem kértek engedélyt hanem alapból használták ami kellett nekik. (kamera, mikrofon, gps) Sokszor az user tudta nélkül. Pont ezért került bele az androidba az engedély megadás/megtagadás funkció. Pl egy viber 5 évvel ezelőtt is ugyanúgy használta a kamerát, mikrofont, névjegyeket csak most már te döntöd el hogy mit használhat. Funkcionalitásban ugyanaz volt akkor is mint most. Android 7-en egy az egyben ugyanaz és ugyanolyan friss mint 11-en. Ezt konkrétan tudom mert láttam. Teljesen másról beszélsz mint ami a téma volt
-
törölt tag
válasz szabi__memo #66 üzenetére
Nagyon nem erről beszéltünk. 😀 Most az hogy egy appot rendszeresen frissítenek hogy jön ide? Utoljára írom le: az engedélyek megvonása android funkció és nem az appoké. Tudom hogy nehéz beismerni ha az embernek nincs igaza (én mégis megtettem fentebb). Köze nincs az appoknak ehhez: link
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz szabi__memo #64 üzenetére
Nincs igazad az engedélyes dologban hidd el! Minek keversz ide egy régi verziójú chrome-ot? Ott a linkelt oldalon hogy még a verzió számok is megeggyeznek a különböző chrome változatokhoz. Milyen régi verzió? Nagyon elkanyarodtál.
-
törölt tag
válasz szabi__memo #60 üzenetére
Az alkalmazás ugyanúgy kéri most is mind eddig is kérte. Annyi hogy a 8-as droid óta meg lehet vonni tőlük az engedélyeket amit előtte nem. Mégegyszer leírom, ez android funkció nem pl a chrome vagy bármelyik app funkciója.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz szabi__memo #57 üzenetére
Az engedély állítás android funkció, semmi köze az alkalmazásnak hozzá. Ez nem a chrome plusz funkciója.
-
törölt tag
válasz szabi__memo #54 üzenetére
Mondj már egy ilyen konkrét funkciót a felhozott chrome-al kapcsolatban. Egy olyat amit mondjuk a 11-es droidon tud de egy 9-esen nem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz szabi__memo #52 üzenetére
Erről valami infó vagy tapasztalat? Pl milyen funkció van mondjuk a 11-es vagy a 12-es droidban ami kell a chrome-nak? Ellentétben mondjuk egy 9-es vagy 10-es droidon lévő chrome-al?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz szabi__memo #48 üzenetére
Erről van valami infó? Elhiszem neked nem azért kérdezem.
-
törölt tag
válasz szabi__memo #43 üzenetére
Ez hülyeség. Olyan nincs hogy azért nem frissül egy app mert mondjuk 3-4 évvel ezelőtti droid van a mobilon. Ha nem támogatja azt a verzióju droidot akkor le se tudod tölteni /elindítani. De ezt szerintem az alkalmazás fejlesztőkön kell számon kérni. A másik meg hogy nem találkoztam még olyan alkalmazással ami mondjuk egy 3-4 évvel ezelőtti droidon ne indulna el és ne frissülne. Nem mondom hogy nincs ilyen de linkelj legalább egy olyan mostani alkalmazást ami mondjuk droid 9-en nem indul el. Köszönöm előre is
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
válasz szabi__memo #32 üzenetére
Elmeletileg a Google eloir minimumot (1 foverzio, 2 ev biztonsagi talan), de en meg nem hallottam arrol, hogy a be nem tartokat buntette volna.
-
Taszillo
tag
válasz szabi__memo #32 üzenetére
Talán EU vezetőink ez ügyben is intézkednek egyszer. Kezdetben tájékoztatási kötelezettség, később elő lehetne írni minimum támogatási feltételeket is.
A kolléga megvádolta a nyomtatót öngyilkosságra való felbujtással: "Rendeljen cián patront!”
-
Taszillo
tag
válasz szabi__memo #30 üzenetére
Ki csinál úgy? Én az egész okostelefon piacról beszélek, hogy még vásárlás előtt tisztán kellene látni, hogy mégis mire számíthat a polgár, és ennek tudatában kellene meghozni a döntést.
A kolléga megvádolta a nyomtatót öngyilkosságra való felbujtással: "Rendeljen cián patront!”
-
LosBlancosRM
senior tag
válasz szabi__memo #6 üzenetére
Idejétmúlt, de még mindig korszerűbb, mint a legújabb iOS... Amíg vannak biztonsági frissítések, nem igen van hátránya a 10-es droidnak a 12-vel szemben.
Samsung Galaxy S24 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
- Xbox Series / One Kontroller Beszámítással
- Új 3,4GHz Intel N100 barebone
- Új 8GB 1600MHz 1,35V DDR3L és 1,5V DDR3 laptop RAM-ok, ingyen (Fox)posta másnapra
- Apple Iphone 16 plus 128gb fekete szinben TELJESEN UJ bontatlan FUGGETLENUL elado
- HP OEM/CUSTOM 775 alaplap + hozzátartozó front panel I/O TESZTELETLEN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest