Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forchalad
tag
Kíváncsi vagyok hogy mi lesz pénteken amikor megjelenik, mekkora hisztéria lesz illetve arra is kíváncsi vagyok hogy az árak miként fognak majd alakulni mert az biztos hogy nagyon nem lesz olcsó legalábbis addig nem amíg a másik két szolgáltatónál meg nem jelenik majd.
-
csusza`
senior tag
"Aki kimarad, lemarad."
Én teljesen kimaradtam ebből a most tomboló facebook lázból... Anno az IWIW-körül is ment a nagy felhajtás, aztán 2 év alatt alábbhagyott a lelkesedés. Én speciel jól megvagyok a facebook nélkül is...
Bocs az offért.

-
Jó kis irás lett!
-
peugeotmate
addikt
Jó írás lett, sok igazság van benne!
-
Gabrika
tag

oly brilliánsak a végső gondolatok, hogy nem tudom szavakkal megfelelően leírni egyetértésem mértékét, inkább számmal: 100%
s a főcímhez mégegy idézet:
"Ami az időnél gyorsabban halad
Az mindörökre a jövőben marad"
[link]
-
.bableWes
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
majd a 4gsertzuxy verzioval javitva lesz...
-
revcsongor
csendes tag
Hello jó a cím.
(Európa kiadó - Mocskos idők) -
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ez tunt fel nekem is. Gigabithez huzzuk magunk utan a vezeteket? Egy remote desktophoz eleg a parszaz kbit/sec atviteli sebesseg kiveve a videokat.
-
Mr.Csizmás
titán
supán egy érintőképernyő lesz, ami gigabites szálon kapcsolódik egy központi szerverhez. Ami viszont minden feladatot, számítást elvégez a távolból, így visszafogja a készülék áramigényét, növeli az üzemidőt, és a gyártási költségeket is töredékére csökkenti.
és az a gigabites szál mennyit zabálna az akksiból, főleg ha vezetéknélküli lesz valószínűleg?
a 4G-ben az apple meg megint elbaszta a jó lehetőségeket, BT, kiterjesztett alkalmazások, stb.
viszont a karcálló üveg pozitívum.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S4 FSP 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Európa kiadó - Mocskos idők)