- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
Érdekes, hogy most írt egy üzletfél, h küldené a pirospontot(én még március-április körül küldtem). természetesen rangnak ellenére sem tudta, h miképpen is kell megírni, nekem kellett megírni a hsz-t, és priviben elküldeni.
De azóta is volt más, aki hozzá hasonlóan vakon volt, pedig nem újonc.
érdekes -
z0d1AK
nagyúr
Kaptam egy pirospontot, ami megint nem megy a listára, mivel semmi link, csak annyi, h megy a piros...
pedig a tag 1500 nap felett jár, és fanatikus tag... no com... -
z0d1AK
nagyúr
rossz oldalról közelíted meg te is a dolgokat.
Ahhoz, h jó üzleteket tudj csinálni, először is magadat kell h el tudd adni, azaz, h tőled akarják megvenni a cuccod, vagy ha vásárolni akarsz, és több érdeklődő van, akkor neked akarják eladni azt, amit te akarsz.
ha nem tudod ezeket az alap dolgokat, amiket leírtam, akkor nem is fogsz tudni normálisan üzletelni.
Ez is része egy jó üzletnek -szerintem -
z0d1AK
nagyúr
Teszveszen és vaterán én is árultam egy időben, elég sokat, a 2 oldalon ott is összesen 250 üzlet felett járhattam, mikor meggyűlt a bajom a vezetőséggel.
A vatera egyébként jobb, többet vásárolnak onnan, bár az eladó szempontjából szar, elég sokat kell fizetnie, és még így is szívózik a vezetőség... -
z0d1AK
nagyúr
nem szerénykedek, én is ezt akartam írni, de inkább kerülöm a faji kifejezéseket.
symbianOS: Én egyszer úgy jártam, hogy az eladó emlékezett rosszul, és egy 500-assal így én fizettem kevesebbet. Akkor észre sem vettem, majd csak otthon néztem,h egy 500-al többet kellett volna fizetnem
De olyan is volt, h vettem itt valamit, nagyobb mennyiségben(50db-t), és mikor néztem itthon, akkor láttam, hogy kaptam grátiszba még 5db-t(60ft/db-s árkategória, de azért jól esik)
-
z0d1AK
nagyúr
hát igen, sajnos ez is örök probléma. nem egyszer kerestem én is valamit itt helyileg debrecenre szűkítve, aztán amit találtam, annak kb 5%-a volt közvetlenül debrecenben, a 95%-ánál pedig be volt pipálva az összes.
És ha megemlíteném, hogy látom, debrecenben is át tudod adi, akkor én élnék a lehetőséggel. És akkor a hirdető van felháborodva, hiszen azért pipálta ki az összeset, mert bárhova elpostázza... -
z0d1AK
nagyúr
Ahogy synbianOS is mondja, én is mindig küldök pirosat, linkelem, ill írom, h illene is viszonozni.
Eddig nekem az üzleteim talán 60%-ánál történt meg az, h kaptam is utána pirospontot.
Azt utálom leginkább, mikor annyit kapok a piros pontért válaszra, hogy "én nem foglalkozom vele" , "Nincs ilyen hülyeségekre időm", 'megtudom jegyezni, h kivel jó üzletelni"
ezek a válaszok egytől egyig csak a parasztságot bizonyítják, lehetőség szerinte nem is velük kötöm a következő üzletet sem... -
z0d1AK
nagyúr
Az írás kiegészítve azzal a listával, amit nem lehet hirdetni
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Dr. Romano #39 üzenetére
természetesen, hiszen a ph! félistenek is 0naposan, 0 hsz-el kezdték újoncként annak idején, mégis itt vannak, több ezer hsz-el, és nappal a hátuk mögött.
de hát a rang az csak egy szó, lehet itt 250.010 hirdetéses hsz-el is félistenként szerepelni, vagy sokad ennyi szakmaival is, ez elsősorban csak azt fejezi ki, h mennyire fürge az ujja az illetőnek, nem azt, hogy mennyire megbízható - szerintem
De azért nem árt figyelni, amellett, h megnézed a megbízhatósági listán, hogy hány piros és fekete pont van, az még nem jelent semmit, nem árt azért tudni, h miért is kapta esetleg azokat!és Djtoomival haverom is megjárta, bár ő csak 1-2 ezret bukott, de azért az sem mind1.
De van itt utódja is bőven, akiről nem is nagyon tudnak, legtöbbet emlegetett neve Pusztai Dániel, eddig 11nickről tudni, h az övé, és bőven 100ezer ft felett jár az okozott kárral -
z0d1AK
nagyúr
bár nálam nincs arany szabályozva, de azért kiemelten szerepel ez is.
Mivel elég sok >hülye< talál meg, illetve én is hülye voltam nemrég, és így engem is átvertek, így ez rávezetett engem is ennek az írásnak az elkészítéséhez^Clown: Ki van emelve!
I_Am: Köszönöm a kiemelést, nekem a megtiszteltetés
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Kolondrum #27 üzenetére
Én is voltam így, hogy törve érkezett az áru. az mondjuk egy neon cső volt, de a belsejében volt azért egy kis merevítés, h biztonságot adjon, de a feladó sem gondolt arra, hogy a postás belefaragja a postaládába, méghozzá keresztbe(!) összehajtva.
minden bizonnyal nem ütötte ki a szemét a Magyar Posta által ráragasztott drága kis különszolgáltatást jelző matrica, amire az volt írva, h TÖRÉKENY.Egyébként csomagolásra én is szeretek figyelni, ha valami olyan, h nem kell nagyon félteni, akkor beleteszem egy bubis borítékba és kész, de vannak dolgok amiket jobban szeretek vastagon becsomagolni, ami elég jól szokott sikerülni
És kaptam is már olyan csomagot én is, amivel külön meg kellett küzdenem, hogy megszabadítsam a csomagolásától
(#17) Kasza08:
a jó üzlet titka kell? Beszerzed az árut kegyetlen jó áron, és még úgyis piaci ár alatt, vagy annak éppen hogy csak a felszínén árulod.
jó marketinget követsz, meggondoltan üzletelsz.
talán ez, de nem árt az sem, ha annak születsz, egy kis kereskedő véna lehet sokat segít -
z0d1AK
nagyúr
válasz
TazLeacher #7 üzenetére
Valóban, most hogy mondod, bele akartam írni, csak valahogy kimaradt.
Ahogy időm engedi, bővítgetem az írást az észrevételekkel! -
z0d1AK
nagyúr
válasz
Realradical #1 üzenetére
szerk.:Azért nem említettem meg külön neveket, ill direkt próba hirdetést csináltam, ahelyett, h egyet kimásoltam volna, mert nem akarok reklámot csinálni egyik felhasználónak sem.
Illetve olvastam én elég rossz tapasztalatot itt az egyik "nagy öregről" is, nemtom,h mennyire igaz, de ez az írás teljesen személytelen, talán így is a jó -
z0d1AK
nagyúr
válasz
Realradical #1 üzenetére
köszönöm, szeretnék még majd csiszolgatni rajta, de a lényeg az az, h azért is emeltem ki a piros pontot is, mert bőven hozzá tartozik szerintem az üzleteléshez ez is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Asustor NAS
- Futás, futópályák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged