Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
t72killer
üzenetére
Szeretem az összeesküvés elméleteket, de azért ez ennyire nem egyszerű, mert nem én és nem is te döntöd el, hogy igazából mit csinálunk, hanem eldöntetik velünk, hogy ez így fog működni bele kell törődni. De ha valami galiba van fent, az már a kis ember hibája megint... Mert te szemeteltél, lóf*szt, azért mert senkit sem érdekel és senki sem csinálja az újrahasznosítást, csak beszélünk és álmodozunk róla

Egyszerűbb és olcsóbb adót kiróni a szennyezésre, mint építeni egy feldolgozó üzemet.A normális élet ellehetetlenítése, a fenntarthatóság, tönkretétele, és függővé tétel, majd ez a köztudatban való elmélyítés, hogy aki "normálisan" szeretne élni az hülye és megvetendő, minek akarsz te kertet? Hát" hülye vagy? gyere panelba dolgozni és TV-t nézni... Hisz az normális, fogyassz, és érj kevesebbet, hogy csak egy gyári helyettesíthető munkás lehess.
Ugyan azon a véleményen vagyunk, ez nem kétség.
De ha a hivatalos megbetegedést és az elhalálozást nézzük, és annak elméleti! életkori százalékait(ezt csak a bulvárlapos olvasásokból tudtam kivenni, hogy leginkább idősek) akkor a jelen állapotban [link] amiből nem tudom mennyi igaz, és mennyi hazugság.
60364 megbetegedés
1370 halálos áldozat
6292 gyógyult eset.Csak szubjektív nézőpontban, amit senkire nem akarok ráerőltetni, és nem is fogok, kis tűz nagy füst.
Hubei: 1310 halál.
Population: 58.5 million (2015)
TrendingArea: 185,900 km²
Capital: Wuhan
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Napelem
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Google Pixel topik
- Autós topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 2TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP Pavilion 14 - i5 10. Gen Laptop + MX130 2GB GPU!
- iPhone 14 128gb független, szèp állapotban
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- Csere-Beszámítás! Sony Playstation 5 Slim Digital : Gari- 2027-05-07
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest