- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Juhaszatti #222 üzenetére
Igen, ez már tegnap delelötti hír. 128-as hozzászólás
-
Stabi83
senior tag
válasz
Juhaszatti #210 üzenetére
Ideális esetben egymást kéne fékezniük. Nem jó ha bármeik is elszabadul.
Szerintem amúgy ez lesz a vége csak most Trump épp méregeti a farkát Kínával szemben. Az egész elnöksége kb az amerikai felsőbbrendűségről szól...Az viszont hibás felvetés a részéről hogy keveri azt a szerencsétlen éhendöglés szélén táncoló észak kóreát kínával. Az oroszokat meg már nem divat piszkálgatniuk. Azok megmondták a krími elcsatoláskor is hogy tiltakozni lehet csak épp leszarják.
-
Stabi83
senior tag
válasz
Juhaszatti #185 üzenetére
A fügetlent úgy értettem hogy a Huaweitől független.
-
Stabi83
senior tag
válasz
Juhaszatti #180 üzenetére
Ha csak a Huawei rendszere lenne akkor talán, de ha már egy több céget felölelő rendszer akkor már necces, ha pedig egy független cég égisze alatt megy a rendszer akkor meg sehogy nem korlátozhatják ( ha ezt megtennék az már nagyon levágós lenne és jogilag sehogy sem védhető ).
-
Stabi83
senior tag
válasz
Juhaszatti #177 üzenetére
Igen mert én mint EU-s állampolgár veszem meg pl a google vagy a microsoft szoftverét és nem pedig az embargó alatt álló Huawei...
Remélem én még nem állok embargó alatt
Azt meg pumukli ne döntse el hogy ÉN mit veszek és kitől... -
Stabi83
senior tag
válasz
Juhaszatti #174 üzenetére
Kiváncsiságképp rákerestem a facebookra a Huawei AppGalery-ben.
Nem lesz itt gond az appokal ha elszabadul a pokol.Még a Google Play is telepíthető innen.
A google pedig csak azt szbhatja meg hogy mit telepíthet előre a Huawei. Azt már nem hogy én mint EU- állampolgár feltehetem e az ingyenes szoftvereit, főleg hogy ügyfelük vagyok.
Szóval kb ennyi a történet.
És vajon hány kiskapu jön még addig... -
Stabi83
senior tag
válasz
Juhaszatti #174 üzenetére
Ekkora felhasználói bázis mellett szerinted az eredeti fejlesztők nem portolnák át pillanatok alatt az appokat az új rendszerre???
Egy hetet nem adnék és ott lenne a microsoft, facebook de még a google is... -
G4bi89
senior tag
válasz
Juhaszatti #65 üzenetére
+1
Poénnak pedig hatalmas lenne.
-
zümzümm
senior tag
válasz
Juhaszatti #72 üzenetére
Én ezt az elméletet is reális számomra, és el tudom fogadni.
De ha igy van akkor mért nem közvetlenül az 5G hálózat kiépítését bojkottálja? Mért nyírja ki a full céget? Persze ezt is lehet politikai húzásnak nevezni, hogy nyírjunk minden kínai érdekeltséget, jelen esetben a Huawei-t. De igy hogy az full céget akarja ellehetetleníteni, ennek a visszhangja is jóval nagyobb, nagyobb feltűnést kelt. Szóval itt nem csak az 5Gről van szó sztem. -
kbyte1024
veterán
válasz
Juhaszatti #72 üzenetére
Miket irkalsz itt???
meg lett mondva hogy a Samsung miatt van és kész
besza... Behugy... :)
-
sasa134
addikt
válasz
Juhaszatti #72 üzenetére
+1
Pontosan erről szól a történet.
-
vicze
félisten
válasz
Juhaszatti #65 üzenetére
Mármint az agyhalott kategóriában?
Mondjuk ott Trump és tanácsadóival nehéz versenyezni... -
zümzümm
senior tag
válasz
Juhaszatti #65 üzenetére
A vilagban minden a penzrol es a hatalomrol szol. Ezekert a dolgokert pedig lopnak csalnak hazudnak
Lehet hogy ezek mogott a lepesek mogott van nemi politika is. De lehet hogy semmi politika, csak a Samsung kihasznalta az Usa es Kina kozti ellentetet.
Gondolj bele, te mit tennel a Samsung helyeben ha azt latnad higy a tularazott szarjaid mar nem fogynak ugy mint anno, mert egy masik ceg legalabb olyan jo eszkozoket gyart csak olcsobban, es a nep mar ezt is ugy veszi, illetve inkabb mar ezt veszi, mint a tularazott szarjaidat... nyilvan ezt nem hagynad es minden eszkozzel alaasnad a konkurencia terhoditasat hogy a penzednel maradj
Vagy te csak ulnel olbe tett kezzel? Vagy elkezdened olcsobban adni? Aha, persze -
tibcsi0407
félisten
válasz
Juhaszatti #31 üzenetére
Mire azokat kiadják ismét biztos lesz minden.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hivatalos levélben reagált a kínai gyártó az elmúlt órák és napok eseményeire, megerősítve a piacon lévő Huawei és Honor termékek jelenlegi és jövőbeni támogatását. A Google és az Android is nyilatkozott.
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Opel topik
- Politika
- Xbox Series X|S
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 170db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest