- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- A V3 Ultra 5G-vel tér vissza az Alcatel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Ez a része nagyszerű dolog, és ezzel nem is lenne (meg nincs is) problémám. Viszont én azt tapasztaltam, ellentétben az állításokkal, hogy minél több minden van a telefonra feltelepítve, egyre jobban lassítja. Persze nem egetverő lassulásokról beszélek, hanem ami már kezd 'ez gyorsabb volt' meggyőződéssé válni. Valamint az aksit is jobban meríti. Tudom, hogy az az általános vélemény, hogy 'nem gond ha a memóriában van, mert úgyse fogyaszt semmit', pedig de. Eddig három androidos telefonom volt (Spica, S2, S4), mindháromnál ez volt az általános tapasztalatom, még ha a Spicát nem is számolom bele, mert az anno 2.1-es rendszerű még, akkor is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Huawei egyik vezetője legutóbbi Weibo posztjában fejti ki véleményét a készülékekbe szerelt operatív memória mennyiségének kapcsán.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- iPhone X 64GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4244
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest