Hirdetés
- iPhone topik
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mutatós dizájnnal várható a Realme első Ultrája
- Kompaktabb lesz a Honor 400 a vártnál
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaDy
tag
Csak ENNYIT fűznék hozzá a témához!
-
Engem megnyert, tetszik.
-
balgab84
aktív tag
Ronda
-
Wapmester
senior tag
természetes, hogy a hibajavításon lesz a hangsúly, amit eltoltak az lollipop-ban,de ezt nem fogják hangoztatni, az újításokra én is baromi kíváncsi leszek, már szerintem nem nagyon sokat tudnak újítani főleg az ilyen gyors verzióváltások miatt, gondolom a mindig megígért hosszabb üzemidőt is elsütik megint, meg a rendszergyorsulást stb .
-
gerii
addikt
De szépen fog ez billegni az asztalon - a fejlesztők legnagyobb örömére
-
Wapmester
senior tag
az új android pedig 6.0 Marshmallow lesz, amire én is gondoltam
-
Matada2.3
veterán
válasz
fornettisuti #37 üzenetére
Hidd el, az idő múlásával szebb lesz az
-
dpinyo
csendes tag
"Ujjlenyomat olvasó elhelyezés szempontjából eddig a Sony kiszivárgott lehetséges megoldása a legszimpatikusabb, az nem megy a méret rovására és még hülye helyen sincs hanem pont a hüvelykujj "természetes" helyén."
Ebbe kötnék bele kicsit, próbáld meg bal kézzel odatenni a hüvelyk újad
A középen levőket lehet ilyen szempontból kétkezesnek nevezni. -
válasz
fornettisuti #37 üzenetére
Ejnye azért ennyire nem rossz.
-
fornettisuti
veterán
gyonyoru nexus 5-t miert kell lejaratni ezzel mostani moslek dizajnnal, tuzzel kell elpusztitani, meg azt is aki jovahagyta, hogy gyartasba menjen.
-
vicze
félisten
És az API-val mi a lókutya fülét érsz, ha a bankodnak nincs szerződése a Google-lel? Sőt mi van ha az adott készülék nem Android Pay, hanem Samsung Pay-es, és nincs szintén szerződése a bankoddal?
Na pont ennyit ér az API, semmit. Most megsúgom, hogy nem fog senki semmivel vetekedni. Eddig is használhatott volna bárki Google Walet-et még se tette senki. Nem az ujjlenyomat API-tól lesz csoda.Ujjlenyomat olvasó elhelyezés szempontjából eddig a Sony kiszivárgott lehetséges megoldása a legszimpatikusabb, az nem megy a méret rovására és még hülye helyen sincs hanem pont a hüvelykujj "természetes" helyén.
"mi a fenének telefon?"
Rossz a kérdés. Mi a fenének pénztárca?Nem akarok se kártyát se matricás se semmit, felrakom az SW-t és egyszerűen működik.
(#20) sefan67: "NFC kikapcsolt képernyőnél is működjön" Mért ne működne? Még kikapcsolt készüléknél is működik, így fizetek Mobiltárcával már pár hónapja, messze a legjobb funkciója. Csipp és csá.
-
akooos
veterán
Mondjuk én most pont olyan dologról "vitázok", ami hidegen hagy
Nem fogok mobillal fizetni még egy jó ideig, soha egy telefonomon sem volt extra zár, csak sima képernyőzár. A G2-t pedig az asztalon is fel tudom oldani a dupla koppal
De persze, kinek a pap - kinek a papné, én ujjlenyomatos telefonból a hátlapon lévő érzékelősre szavazok.
-
Wapmester
senior tag
Én is az előlapi ujjlenyomatolvasót tartom a legjobbnak ,sokszor nem akarom felvenni az asztalról a telefont, a feloldáshoz így csak rányomok a home gombra és már fel is oldható bármelyik ujjammal amit beállítottam, de ha a hátlapon van, akkor az asztali feloldás kilőve, mert mindig kézbe kell venni a telefont minden feloldásnál és emiatt a hátlapi gombok is kényelmetlenek.
-
laci_csk
senior tag
Na vegre van nexus iphone is.
-
akooos
veterán
Nekem azért kényelmesebb, mert egy kézzel használom a telefonokat. A jelenlegi G2-met is egy kézzel használom, de párom Mate 7-je amikor a kezem ügyébe kerül, szintén egy kézzel használom leginkább, főleg feloldáshoz. Nem készülök rá úgy, hogy két kézbe veszem és az egyik kezemet csak az ujjlenyomat olvasóra használom. Én személy szerint mikor a kezembe fogom, a mutatóujjammal támasztom a hátulját a kisujjammal pedig az alját, a maradék két ujjamon fekszik, a hüvelykujjammal pedig navigálok a kijelzőn. A G2-n a hátlapi gombokat használom így, a Mate 7-en pedig az azonosítót. Az S6-on viszont számomra kényelmetlen az ujjlenyomatos feloldás, ha egy kézzel használom. Hogy rendesen odaérjen a hüvelykujjam (az előbb említett használattal) ahhoz feljebb kell tolni a telefont a tenyeremben.
Nekem ezért kényelmesebb a hátlapi érzékelő. Ja és persze azért, mert sokkal jobban tetszik egy készülék fizikai gomb nélkül, hiszen nem kell túlságosan nagy előlap a gomb + kijelző miatt.
-
MartOOn
addikt
Itt a pont, egykezes hasznalat kilove. Akkor viszont pont az elolapi erzekelo az idealisabb, hisz akkor kb minden ujjaddal meg tudod tapicskolni mig a hatra csak es kizarolag a mutatoujj esik kezre. Szerintem. De igazabol mindegy. Hiszen már hatra kerultek. Par honap mulva nyilatkozom. Kov telom egy Oneplus 2 aztan johet az uj lg nexus. Latni fogom a kulonbseget
Fogasvaltas nelkul 5.7"-on odaer a középsőujjad? Zongorista lehetsz... Nekem mar s5on se er oda illetve max ha a tenyeremrw fektetem a telot de mocsok kenyelmetlen es pl menet kozben nem is tul biztonsagos.
-
SybenX
őstag
Szerintem a méret miatt praktikusabb a hátlapon elhelyezni az ujjlenyomat olvasót,mert ha az előlapon lenne akkor nehéz/nehezebb lenne a hüvelykujjal megérinteni a telefon alsó részét.Bár szerintem mindegy lenne,mert egy kézzel nem hiszem,hogy sokan tudnának használni egy 5,7"-os telefont.
De a huawei nexus nagyon tetszik. -
törölt tag
Nekem meg nem kényelmetlen. Mondjuk más kérdés, hogy összességében nem látom értelmét az ujjlenyomatos módszernek, nem hiányzik egyáltalán. Az előlapinál is megvan az a gond, hogy ha elvágtad a hüvelykujjad, akkor elég nehézkes odatenni egy másikat, ha egy kézzel használod a telefont. Ha meg két kézbe kell fogni, akkor meg tök mindegy hol az érzékelő.
-
DeathAdder
veterán
Ez a hátlapi ujjlenyomat is annyit ér mint vászongatyán a lakat
-
TTTotya
senior tag
Nekem jobban tetszik most "élőben", mint az eddigi képek, videók alapján, de a hátlapi ujjlenyomat olvasó nekem sem jön be
#10 akooos: Én nagyon kíváncsi vagyok, hogy miért jobb a hátlapi leolvasó az előlapinál praktikum szempontjából. Értem én, hogy neked jobban bejön, meg az új Nexusokon kellett a hely a +1 hangszórónak... de mitől praktikusabb a hátlapon??
Szerk.: Természetesen nem kötözködni akarok, csak meglátni valami olyat, amit magamtól nem tudtam eddig.
-
sefan67
aktív tag
válasz
#16820480 #17 üzenetére
Ez attól is függ hogy kinek mekkora a praclija. Nekem pl majd 6'os telefonnak a kameráját tapizom a mutató ujjammal, esélytelen hogy - behajlítva az ujjamat - ne nyomjam ki magát a telefont a kezemből...
Az érintésmentes fizetésről meg annyit, hogy amíg csak root+moddolással lehet megoldani hogy az NFC kikapcsolt képernyőnél is működjön, addig a paypass marad a nyerő az emberek 90%-nál.
Amúgy volt S6-om 3 napig, ritka szar lötyögős home gombja van (200ezres telefon, no comment) de az ujjlenyomat olvasója nekem sokkal praktikusabb volt mintha a hátlapon lett volna.
-
MartOOn
addikt
válasz
#16820480 #17 üzenetére
Hat nem tudom, en ha fogom a telomat minden ujjam a szelen van. Qrva kényelmetlen pl a mutatoujjamat a kamera ala helyezni, ahol nekem pl a pulzusmero van. Nem. Akarhogy probalom nem esik kezre. Nem beszelve a tobbi ujjamrol. Mi van ha a mutatoujjamat elvagtam es le van ragasztva ugyan told mar oda pl a huvelykujjad...
-
ctvagyok
őstag
Szerintem elég jól néz ki, messze szebb, mint az LG nexus szivárogtatásai. Merít innen onnan, elölről elég motorolás, de beleillik a Huawei designjába. A fém keret szerintem elég valószínű, vagy akár az egész hátlap.
-
aelod
veterán
Nem tetszik. Kicsit sem.
Minek a kitüremkedő kamera? Lassan minden telefonon az lesz... -
Cathulhu
addikt
Ha működjön ugyanúgy mint kártyával, akkor mi a fenének telefon? Ott a kártya. Vagy a matrica a telefon hátlapjába, így teljesen felesleges.
Ujjlenyomat olvasás fizetéskor meg mondjuk váltsa ki a pint, ami 5k fölött kell.
Attól, hogy API lesz, pont attól fog tudni elterjedni. Egyedül a Samsung volt eddig elég nagy, hogy az apple payjel vetekedjen, mostmár bárki, aki ezt használja.#10 Nem, nem használtam, mert nem cserélek hetente telefont, de hagy tudjam már, hogy magam részéről mit tartok jónak.
-
csongi
veterán
Most mar biztos, jovore az 5" keszulekek hatterbe kerulnek. Remelem emiatt nem lesznek nagyobbak a keszulekek. Varjuk a megjelenest, es az M ujdonsagait.
-
vicze
félisten
Ha ujjlenyomattal feloldottad a kijelzőt mi a jó fenének szkennelgesse megint fizetéskor? Felesleges.
A NFC-s fizetés működjön pontosan ugyan úgy mint kártyával. Odatartom, akár fullosan kikapcsolva, és fizettem, könyörgök ez az egész legnagyobb előnye, hogy nem kell pinnel szenvedni, és pillanatok alatt megvagyok. A paranoiások meg szkenneljenek, ha nekik ez ennyire jó."Pedig pont ez lenne az uj android egyik legfontosabb ujitasa."
Mert még nincs 1db ujjlenyomat olvasós Androidos teló se? Az hogy lesz alapból API egy dolog. -
Cathulhu
addikt
Kijelzo feloldashoz szerintem nem idealis, de NFC-s fizeteshez sem, nem tudok olyan kenyelmes fogast kitalalni, hogy a kepernyot is lassa az ember, az ujjlenyomatat is scannelje es meg a terminalhoz is odatartsa. Pedig pont ez lenne az uj android egyik legfontosabb ujitasa.
-
Fejvadi
nagyúr
Tetszik külsőre.
-
batai15
félisten
Annyira nem rosz a renderrel ellenbe de azt az ujlenyomat olvasot mashova is rakhattak volna.
-
Cathulhu
addikt
Tovabbra sem orulok a hatlapi ujjlenyomat olvasonak, sokkal praktikusabb elol, egy home-gomb szerusegen ahogy az apple vagy a samsung csinalja. Tudom, Google szerint pfuj fizikai gombok, igy eselytelen, de en meg mindig a samsung fele gombsort tartom az etalonnak.
-
Ryoo
senior tag
Ez hátulról egy az egyben lumia 535
De szép lesz ez, ha tényleg ilyen lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Múlt héten az állítólagos LG Nexus 5 (2015), aztán pedig a Huawei Nexus 6 (2015) is megmutatta magát 3D-s renderképeken, aztán egy Nexus 5 prototípus is felbukkant.
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
- Huawei Nova 10 /// 8+128 GB // 27%-os Áfás számla
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest