- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MartOOn
addikt
Itt a pont, egykezes hasznalat kilove. Akkor viszont pont az elolapi erzekelo az idealisabb, hisz akkor kb minden ujjaddal meg tudod tapicskolni mig a hatra csak es kizarolag a mutatoujj esik kezre. Szerintem. De igazabol mindegy. Hiszen már hatra kerultek. Par honap mulva nyilatkozom. Kov telom egy Oneplus 2 aztan johet az uj lg nexus. Latni fogom a kulonbseget
Fogasvaltas nelkul 5.7"-on odaer a középsőujjad? Zongorista lehetsz... Nekem mar s5on se er oda illetve max ha a tenyeremrw fektetem a telot de mocsok kenyelmetlen es pl menet kozben nem is tul biztonsagos.
-
MartOOn
addikt
válasz
#16820480 #17 üzenetére
Hat nem tudom, en ha fogom a telomat minden ujjam a szelen van. Qrva kényelmetlen pl a mutatoujjamat a kamera ala helyezni, ahol nekem pl a pulzusmero van. Nem. Akarhogy probalom nem esik kezre. Nem beszelve a tobbi ujjamrol. Mi van ha a mutatoujjamat elvagtam es le van ragasztva ugyan told mar oda pl a huvelykujjad...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Parfüm topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EAFC 25
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Leszámol a saját Linux disztribúciójával az Intel
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- weiss: Pant* rant
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest