- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akooos
veterán
Nekem azért kényelmesebb, mert egy kézzel használom a telefonokat. A jelenlegi G2-met is egy kézzel használom, de párom Mate 7-je amikor a kezem ügyébe kerül, szintén egy kézzel használom leginkább, főleg feloldáshoz. Nem készülök rá úgy, hogy két kézbe veszem és az egyik kezemet csak az ujjlenyomat olvasóra használom. Én személy szerint mikor a kezembe fogom, a mutatóujjammal támasztom a hátulját a kisujjammal pedig az alját, a maradék két ujjamon fekszik, a hüvelykujjammal pedig navigálok a kijelzőn. A G2-n a hátlapi gombokat használom így, a Mate 7-en pedig az azonosítót. Az S6-on viszont számomra kényelmetlen az ujjlenyomatos feloldás, ha egy kézzel használom. Hogy rendesen odaérjen a hüvelykujjam (az előbb említett használattal) ahhoz feljebb kell tolni a telefont a tenyeremben.
Nekem ezért kényelmesebb a hátlapi érzékelő. Ja és persze azért, mert sokkal jobban tetszik egy készülék fizikai gomb nélkül, hiszen nem kell túlságosan nagy előlap a gomb + kijelző miatt.
-
SybenX
őstag
Szerintem a méret miatt praktikusabb a hátlapon elhelyezni az ujjlenyomat olvasót,mert ha az előlapon lenne akkor nehéz/nehezebb lenne a hüvelykujjal megérinteni a telefon alsó részét.Bár szerintem mindegy lenne,mert egy kézzel nem hiszem,hogy sokan tudnának használni egy 5,7"-os telefont.
De a huawei nexus nagyon tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest