- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
sefan67
aktív tag
válasz
#16820480 #17 üzenetére
Ez attól is függ hogy kinek mekkora a praclija. Nekem pl majd 6'os telefonnak a kameráját tapizom a mutató ujjammal, esélytelen hogy - behajlítva az ujjamat - ne nyomjam ki magát a telefont a kezemből...
Az érintésmentes fizetésről meg annyit, hogy amíg csak root+moddolással lehet megoldani hogy az NFC kikapcsolt képernyőnél is működjön, addig a paypass marad a nyerő az emberek 90%-nál.
Amúgy volt S6-om 3 napig, ritka szar lötyögős home gombja van (200ezres telefon, no comment) de az ujjlenyomat olvasója nekem sokkal praktikusabb volt mintha a hátlapon lett volna.
-
MartOOn
addikt
válasz
#16820480 #17 üzenetére
Hat nem tudom, en ha fogom a telomat minden ujjam a szelen van. Qrva kényelmetlen pl a mutatoujjamat a kamera ala helyezni, ahol nekem pl a pulzusmero van. Nem. Akarhogy probalom nem esik kezre. Nem beszelve a tobbi ujjamrol. Mi van ha a mutatoujjamat elvagtam es le van ragasztva ugyan told mar oda pl a huvelykujjad...
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest