- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Drasztikusan megváltozhat az iPhone 17 Pro, itt az első fényképes bizonyíték
- Samsung s24
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iGO Primo
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Minden (is) kiderült a Pixel 9a-ról
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
A Huawei valahogy nagyon rá tud érezni a színekre.
-
szami777
addikt
A honor 8 is nagyon ütött kékben, itt is jó lesz.
Személy szerint én már unom ezt a fekete-ezüst-fehér "szentháromságot", kell egy kis vérfrissítés.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
moleculez
veterán
Csak kapna már xenont is a LED vaku mellé.
#1: egész pontosan pszichológusok, és marketingesek
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
.Szaki.
addikt
Szerintem sem ártanak ha vannak színes variációk. A Samsung tudott még rohadtul szép színeket kikeverni, a Galaxy S6 edge-nek volt egy zöld színű variánsa, az gyönyörű volt, nem is értem miért nem vitték tovább, lehet mégsem volt erre a színre akkora igény, illetve szegény Note7-nek egy világos kék, ami még férfi szemmel is vállalható lett volna.
moleculez
Igaz.
[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
Nem is az, hogy hiánya, mert nekem sem hiányzik, ugyanakkor használod amikor a Ledet, csak szebb, természetesebb az eredmény. Akár nappal is bevethető egy portré esetén, hogy ki legyen emelve az alany. Amúgy OIS + Xenon + RAW (ami már van), és máris fotós telónak lehet nevezni. (Marketing értékéről ne is beszéljünk, egy kezemen megszámolom hány teloban van ez meg egyben)
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Fejvadi
nagyúr
A zöldre lennék kíváncsi, mennyire találják el az árnyalatot.
-
szami777
addikt
Egyszerűen csak nem fogyott úgy, mint a többi bevált szín.
Különlegességnek meghagyják a gyártók, amit én sajnálok, mert több flagship-et is megnéznék valami extrémebb színben.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
RaveForce
veterán
Teljesen off: ez a sencsen ez a regebben shenzhen-kent hivatkozott varos magyarositott neve?
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
RaveForce
veterán
válasz #06658560 #12 üzenetére
Serinti? Ez szinten kinai? köszi az infot bar tisztan emlekszek hogy regebben shenzenkent olvastam itt rola.. ahh meg is van, megnyugodtam hogy nem haluztam
https://m.mobilarena.hu/hir/latogatas_a_huawei_kozpontjaban.html[ Szerkesztve ]
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Arcképgyáros
-
Balzak83
senior tag
válasz Dr. 444Hertz #15 üzenetére
Nagyon szép, kétségtelen. Csak ne kéne tokban elrejteni azért mert sérülékeny. Én ezzel beszéltem le róla magamat.
-
Arcképgyáros
-
Balzak83
senior tag
válasz Dr. 444Hertz #17 üzenetére
Hát kb. én is. De feleségemnek szoktam odaadni vezetés közben, ő már ejtette el kiszállás közben. És annak sírás volt a vége (én sírtam a telefon miatt, és nem ő miattam )
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
Matada2.3
veterán
Ha az ár marad, akkor megint egy nagyon jó készüléket üdvözölhetünk!
Finn the human
-
Arcképgyáros
-
szami777
addikt
-
Arcképgyáros
-
szami777
addikt
válasz Dr. 444Hertz #23 üzenetére
Nem, főleg, hogy a Honor is eléggé patent telefonokat ad ki folyamatosan.
De ha változás lesz, a Huawei akkor is versenyképes lenne, mert bár évről-évre dárgulnak a telefonjai, még mindig bőven ár/érték bajnokok.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Matada2.3
veterán
válasz Dr. 444Hertz #21 üzenetére
Azok szerint nem 160 körül lesz belőve a kezdő 4GB-os modell? Mintha ezt láttam volna, és úgy még bőven jobb árban van mint a többi.
Finn the human
-
szami777
addikt
válasz Matada2.3 #25 üzenetére
"Kínában várhatóan 3488 jüan, azaz 146 000 forint lesz a legkevesebb pénz, amiért P10-et, egész pontosan 4/32 gigabájtos variánst lehet venni." Mobilarena
Nem hiszem, hogy ez itthon megállna 160 alatt
Tippre valahol 180 és 200 között lesz, de inkább a 200-hoz lesz közel.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- APPLE Iphone SE 3 (2022) 128gb KÉK akku 83%
- APPLE Iphone SE 2 (2020) 64gb SZÜRKE akku 81%,84%,85%
- APPLE Iphone 12 64gb FEKETE akku: 86%
- BONTATLAN Új Iphone 12 64-128GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL ÁTVEHETŐ.
- Apple iPhone 15 Pro 1TB - Makulátlan, Apple grancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest