- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hatvan9
senior tag
Az i5 -nél nem előbb volt meg az alsó felső volna?
Hihetetlen hogy az összes gyártó az iPhone -hoz próbálja hasonlítani magát, saját innovatív megoldások helyett inkább ezt csinálják. -
AS
félisten
Válasz a HTC re xd
-
scyllarus
veterán
Képes voltál azért beregelni, hogy ezeket a magvas gondolatokat megoszd velünk?
Ha valaki, én aztán nem vagyok az Iphone barátja (sőt, azon kisebbséghez tartozom, aki szerint egy használhatatlan vacak az árától függetlenül), de most komolyan, ez a szösszenetkupac ért valamit? -
Lehet rajta gúnyolódni,de milliók veszik nem csak azért mert divat hanem mert jó.Én is szívesen vennék magamnak,de sajnos az árcédula az nem nekem készült hozzá.
-
Kékes525
félisten
IPhone-nak is igazodnia kell a trendekhez, mert másképp könnyen kiszorulhat a versenyből.
-
Püpi
tag
válasz
callmeakos #60 üzenetére
😂
-
dreamdancer
őstag
Nagyon nem szeretem az "odarugdosó" marketinget, szubjektív összehasonlításokat stb., de az i6 szerintem is túlzottan hasonlít a One-ra.
-
nambör
újonc
Az egész olyan kispályás, nem? Sommás, jóindulatú vélemények olyanoktól, akik nem is ismerik az Apple termékeit. Nem a telefonra épül a rendszer, s nem attól működik olajozottan, mert a legdurvább vas hajtja..
Tragikus, s egyben jellemző az emberek többségére, hogy nagyságrendet nem lát, de rágja a lényegtelen gumicsontot. -
norbert1998
nagyúr
Na ez nagyon odaver !
-
-
gekkoXT
senior tag
Pont nekik nem kéne arcoskodni. Valamit mindig elrontanak sajnos.
Amúgy meg az üdv a klubban pont rossz hír nekik, mert a nagy kijelzőre vágyóknak most komoly alternatíva lesz.
-
dsr
senior tag
Azért a HTC-nek nem kéne gúnyolódni , de amúgy tényleg van hasonlóság
-
Taybore
aktív tag
Pár kívülálló cégtől:
Ford tweet
IKEA katalógus videó -
Sofian
őstag
TheVerge
-
kbyte1024
veterán
Meg hogy nincs innováció??
-
Cyberpunk
félisten
A hátlap szerintem sem a legjobb, noha kezdem megemészteni azt, fehérben, még jó is lehet, akkor nem üt el nagyon a csík a hátlapon, de a kamera kidudorodása az rossz pont.
Nekem személy szerint tetszik az M8 is, jelenleg az egyetlen droid, amit eltudnék képzelni, mint telefont magamnak. Nekem nincs keret fétisem, sőt unalmas egy "csupa képernyős" mobilt bámulni szvsz, nem is fog meg semmi azokban.
-
spawn21
veterán
Ő nem vesz ájfónt
-
batai15
félisten
Htc csak halhasson, sehol nincs ,egyedül az m8 amivel letett valamit az asztalra.
-
Bar1
aktív tag
válasz
Cyberpunk #23 üzenetére
A szürke M8-on szerintem szépek hátul az antennacsíkok, nagyon ügyesen oldották meg a designerek, de az M8-nál vannak még javítanivalók. Az M9-en kisebb lesz az alsó-felső káva a BOSE-nak is köszönhetően és remélhetőleg a szélesség nem fog nőni a képernyőmérettel ellentétben és várom a min. 8 megapixeles UltraPixel kamerát, az optikai zoomhoz hasonló megoldással és elől az M7-hez hasonlóan a hangszórórácsokat is újra fémből.
Amilyen jól sikerült az iPhone 5, olyan csúnya lett hátulról a 6: a gagyi antennacsíkok és a sufniszerelésnek tűnő kidudorodó kamera. Elől pedig alul és felül ugyanakkora hatalmas a káva, mint az M7-nél, csak éppen ott legalább részben volt funkciója a hangszórók miatt.
Ha a 4,7 col körüli méretben kellene választanom, akkor sokkal inkább a Z3 Compact. -
Blyan
félisten
Annyi baj legyen, ettől még eladnak belőle a megjelenést követő hétvégén 15milliót.
-
mindfreak
őstag
Így kikockázva tényleg szép.
-
Simi87
senior tag
HTC! ülj le fiam, egyes.
-
jozso1989
őstag
Még odaírhatták volna, hogy: iPhone One M8 - "Loudly" brilliant! Ebből per lesz! xD
-
Cyberpunk
félisten
válasz
MortalVenoM #69 üzenetére
Nem, de már ma vagy 7x láttam ezt a képet csak itt az MA-n.
-
w333
félisten
válasz
callmeakos #60 üzenetére
-
kbyte1024
veterán
válasz
callmeakos #60 üzenetére
Nem gyenge
-
AS
félisten
válasz
callmeakos #60 üzenetére
Ez durva
-
callmeakos
veterán
Ez se rossz
-
AS
félisten
Ujabb twiter)
-
kbyte1024
veterán
válasz
Nuada herceg #52 üzenetére
Köszönöm hogy megertettel, ez a lényeg igen
-
kbyte1024
veterán
válasz
MortalVenoM #50 üzenetére
Ez is rendben! Igaz is,csak pont tojnak a technikai fejlődésre, ha horror áron is veszik majd.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
kbyte1024 #46 üzenetére
Ez a baj... a média, reklám, hype. Mindegy, hogy valójában milyen a termék, minőségi, vagy occó műjanyag.
Nézd meg a szamszungot...
Egyébként meg ugyan olyan árban van az M8, mint az S5, vagy a Z2.
Pedig még az alamínejum drágább is, mint a műanyagok. Főleg a megmunkálása...Na de nem vitatkozok én ezen. A lényeg, hogy van miért ostromolni az új ájfónokat, és ezt tudja az összes cég is. Ettől még a fanatikus almások megveszik! Nem azért mert nincs jobb, csak mert apple.
-
Remus389
veterán
azért valljuk be, ha Magyarországon lenne egy menő okostelefon gyártó, mi is azt preferalnank, legalább a profit nem megy külföldre.
Nekem bejön hogy az összes konkurens így fikazza, védekező mechanizmus, meg szerintem rombolni akarják az Apple imidzset, farkastorvenyek uralkodnak ott is. Abban igazuk van, hogy jó lenne már az ilyen fanatikus Apple rajongók hitét megtörni, akik szerint mindent az Apple talált fel, az valóban irritáló....
-
AS
félisten
Még Oppo is!
-
t-motion
csendes tag
Megérdemlik, hogy gúnyolodnak rajta. sok ujdonságot nem hoz. (felzárkozik... ahogy azt itt már irták.)
Rossz negyedéves mutató??? A sok butuska amcsi agyon dicséri a kis ájfonkát, és ha valamit készit az alma cég akkor azt egyből az egekbe teszikm és veszik mint a cukrot (főleg a tengeren túlon), mintha az életük függene tölük. ezért lesz nagyobb mutató...
-
kbyte1024
veterán
válasz
Nuada herceg #41 üzenetére
Vilagos.Azert írtam hogy nem védem én egyiket se,csak olyan jókat mosolygok amikor a HTC jön ezzel
mintha akkor profitot generalnanak mint az Iphone....soha nem fognak,meg ha az összes telójuk portfólióját nézzük akkor se.Nem az a kérdés hogy szép -e vagy nem.Ez ízlés dolga.
-
smkb
őstag
Hát igen
Ma kb ezek az xyz "mini" telók. Minap kezembe vettem egy 4.3" ost az 5"-ösöm után, és olyan "kis aranyos lányos teló" érzést keltett csak a mérete végett... lassan tényleg az lesz, hogy egy 4" -os telefonra azt írják, működőképes méretarányos kicsinyített telefon modell
-
Remus389
veterán
azért annyit hozzá kell tenni hogy jelentősen lecsökkent a kijelző körüli keret, ha osszeveted a Galaxy Alpha méreteit (4.7 col), a régi i9000-zas sgs-el (4 col ), akkor szélességben és vekonysagban (ezek számítanak leginkább a kompaktsag erzesben, a hosszúság kevésbé ), akkor rájössz hogy a Galaxy alpha-t még kompaktabbnak is erezned mint az i9000-est (minimálisan szélesebb, de jóval vékonyabb ), a 4.7 col ide vagy oda, kordában marad a mérete
Már csak az van hátra hogy alul -felül még jobban kitölteni a helyet, így talán az 5 col is beleferne a régi galaxy s1 kompaktsag erzetebe
-
Nuada herceg
őstag
Nem csak a HTC, már az összes cég "kritizálja" az új ájfónt.
Egyébként meg nem értem a "pont" HTC célzást.
Most nem cég vs. cégről van szó, hanem (1adott) telefon vs telefon.
Ha az 1ik szebb, jobb mint a másik, akkor ennyi. Mindegy ki gyártotta.
Ha meg már nézzük a céget is, akkor kicsit szégyen ez az apple-ra, hogy ekkora cég létére,
ennyivel több tőkével, több lábon állva csak most hozta ki ezt a telefont ezekkel a paraméterekkel.Kicsit HTC fan vagyok, ez lehet érződik is. De a lényeg, ha a Huawei-nek lenne 1 szebb, jobb telefonja, mint az új ájfón, akkor azt is elismerném.
Szóval nem csak a gyártó végett.
Bár ott is esélyesebb az Ascend Mate 7 mint a 6+(#3) BobTail:
-
Dell Streak meg döbbenten ül a sarokban és azt mormogja: "jah. hogy az 5" már menő?"
Mobilarena teszt pont négy éve:
A bruttó 185 000 forintos végfelhasználói ár nagyon soknak tűnik a Dell Streakért, ami annak ellenére is egy roppant megnyerő készülék, hogy tulajdonképpen fogalmunk sincs róla, hogy kik és mire használhatják. Telefonnak egyértelműen nagy, nálunk a mérethatár a HTC HD2-nél van, ez annál pont annyival nagyobb, hogy hülyén mutasson a kezünkben és hogy ne férjen el a zsebünkben, tabletnek viszont túlságosan pici... -
kbyte1024
veterán
válasz
MortalVenoM #37 üzenetére
Waow okos hasonlat
hogy is szokták egyesek írni?? ...meg van: ülj le fiam egyes
Igaz is csak csilliárd Suzukit kell eladni egy Ferrari áráért -
Zedz
addikt
Kapják a savat rendesen. Hogyhogy ilyen hirtelen szükségük lett a "péklapát" és "szappantartó" telefonokra?
-
FіkuszKukіsz
őstag
Látom egyeseknek nagyon kicsi memóriát építettek be. Nem is tudom ki volt, aki nem is olyan régen orrba-szájba perelgette a többi céget "dizájn lopás" ürügyén?
A HTC helyében én a gatyájukat is leperelném...
Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten.
-
AS
félisten
Samsung is
Note mellett tényleg vicc méretek0.2 vel nagyobb Note 4 kijelzője de kisebb mint Iphone 6 plusz .
Sony is
-
kbyte1024
veterán
válasz
callmeakos #26 üzenetére
Nem védem én egyiket se,de hogy pontosan a HTC jatsza a fasza gyereket,ezen jót nevettem
-
Greg-o
csendes tag
Az iPod Touch meg már a One M7 előtt így nézett ki (leszámítva a gumi antenna csíkokat), szóval én a HTC helyében nem viccelődnék.
-
kolosanyi
veterán
Jó beszólás, tetszik.
-
Cyberpunk
félisten
Ez a fuga az M8-on is gáz amúgy a "lelógó" kamerával.
Na igen fém ház antenna probléma.
-
papeti01
senior tag
& (#4) Dottore +1 you made my day...
Tegnap egyébként az jutott eszembe a közvetítés alatt (engadget blog) , hogy vegyél inkább wp-t, droidot vagy bb-t, meg egy f@sza egyedi órát, a maradék pénzből meg vidd el a családot nyaralni...
Na meg az, hogy én miért nem tudok valami baromságra igényt teremteni, és jól meggazdagodni -
kbyte1024
veterán
válasz
callmeakos #17 üzenetére
Ultra ultra.....ja a MINŐSÉGI Ultra kamerára gondolsz?
-
Remus389
veterán
Igen, nekem is feltűnt hogy az Apple (a nagy "innovátor"), szépen lenyulta a htc ujitasat, a burkolatba süllyesztett antennát (a műanyag csík a femben, javul ugye a vétel a femlap ellenére, szóval jó ötlet ), az más kérdés hogy szerintem kevésbé elegáns
úgyhogy jogos a cikizes
Nem lepődnék meg ha a boom soundot is lekoppintanak később, az is jó, vagy a kissé felgomb alakú hatlapot (kompaktabbnak hat, kényelmesebb fogás )
A htc one-ba sok újítás volt, a kamera szoftveres részébe is (eltuntetjuk a jarokeloket pl ) , egyedül a kameramodul nem jött be
Ja szerintem nagy hiba hogy a 4.7 colos iphone6 nem full HD, hiába retina, akkoris, droidba már rég full hd-sak az ekkora telefonok, azért mégis, ha csucsnak szánják legyen csúcs
-
callmeakos
veterán
Hát ez nagyon komoly
De meg is érdemli az Apple. Végigfutottam a keynote-ot, de úgy verték a mellüket már létező dolgokra (élen a retina HD felbontással, de ahogy beszéltek a Wachról, az is kellemetlen volt. Mintha ez lenne a világon az első), hogy a sírás kerülgetett. Na ha valamikor, akkor most forgolódik Steve a sírjában.És amúgy a legnagyobb troll (Samsung) még nem is volt
(#5) kbyte1024
Azt elfelejted, hogy a HTCnek nincs tele ultrákkal, akik képesek heteket az utcán dekkolni -
hemaka
nagyúr
Én az Apple helyében ezt a képet felhasznánám arra, hogy a kamera milyen minőségi képeket készít a két termékben. Magas labda...
-
Krissz1983
aktív tag
Végre egy kis humor a telko világban 😊
-
bollokcs80
Korrektor
Röviden és tömören:
"Bagoly mondja verébnek.."
-
cowk
tag
most azon tul, hogy az uj iphone egy vicc, HTC-nek lehet nem kene pixelated kepeket postolnia a piac legratyibb kamerajaval :-D
-
SQX_Barto
addikt
" dizájnra is rásüthető az elegáns jelző. "
Az új iPhone és az elegáns? Szerintem az első ronda Apple termék. Viszont a 4S-en néha elgondolkodom. Aztán elhessegetem gyorsan a gondolatot -
robiii
tag
Pofás beszólás az tény, de a HTC inkább csak nyugodjon békében, amiket mostanában alkotott készülék/túl árazás ügyben. No de legalább ebben is hasonlítanak.
-
Márko88
aktív tag
-
Dottore
addikt
-
BobTail
őstag
a
NokiaMicrosoft sem bírt magával [link] -
Syl
nagyúr
Várom mikor indítja az Apple a pert...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Gitáros topic
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Elektromos autók - motorok
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Assetto Corsa
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest