- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hugo chávez
aktív tag
"Vagy a növeljük meg a GPU részt 50%-al az a finomhangolás?"
Hát, ez nézőpont kérdése, de én a gpu rész növelését (és képességeinek bővítését) még nem nevezném architekturális váltásnak. Ilyen alapon akkor a Westmere-ket is lehetne architektúraváltásnak nevezni, mert a Nehalem-ekhez képest hozzácsaptak plusz 2 magot a Gulftown esetében és megkapták az AES-NI utasításkészletet is.
"A kérdésem az Intel marketingjére vonatkozik, nem kell erős IGP, mert a CPU a fontos (a "proci" 1/4ét tegye ki az IGP mérete), itt most ez is csúnyán borul."
"Szóval most már érted miért kérdeztem amit?
És remélem az iróniát is érzed már.
"
Erre azt tudom mondani, hogy az NV is mondott olyasmit, még a Fermik debütálása előtt, hogy: "a DirectX 11 nem dobja majd meg az eladásokat", de azért mégiscsak kaptak DX11 támogatást a Fermik. Tehát, amíg egy cég terméke nem rendelkezik valamilyen képességgel, amivel a konkurencia terméke igen, addig persze, hogy szavakban fikázza, de, ha az adott képességtől jobban eladhatóvá válna a terméke, akkor a cég, amennyiben lehetősége van rá, akkor fel fogja ruházni a saját termékét is azzal a képességgel. (Bár, konkrétan a DX11 a hype-on kívül eddig nem igazán mutatott fel semmi olyat, pláne a játékokban, ami miatt jelenleg mindenáron szükséges, hogy a gpu-k támogassák, de, majd talán a BF3... Végül is, a remény hal meg utoljára.)
Úgyhogy természetesen érzem az iróniát.
-
hugo chávez
aktív tag
Köszi, de ebben is azt írják, amit már korábban is lehetett olvasni néhány helyen, mármint, hogy az LGA2011-es procikban lévő PCI-E vezérlő támogatni fogja a PCI-E 3.0-át, ezért is kérdeztem, hogy van-e új és ezzel ellentétes infó.
Az LGA1356-ról meg mindig felröppennek hírek, de nekem kissé valószínűtlennek tűnik, hogy lesz ilyen foglalatos alaplap, mert akkor már 3 különböző foglalat lenne egy processzorgenerációhoz, bár, mondjuk, az Inteltől nem lenne elképzelhetetlen egy ilyen húzás, mindenesetre remélhetőleg nemsokára kiderül.(#44) hugo chávez:
"Már van arról információ, hogy az LGA2011-es procik nem fogják támogatni az USB 3.0-t és a PCI-E 3.0-t?
"
Vagyis, helyesebben: és az X68(?)-as chipset az USB 3.0-át?
-
hugo chávez
aktív tag
"Vajon mitől van ez a Pál-fordulás, hogy a procihoz nem nyúlunk hozzá, de az igp-n 50%-ot növesztünk?
"
A Tick-Tock mond neked valamit?
(#8) DemonDani:
"baj lesz drága intel
"
(#36) zz top:
"Én csak azt nem értem hogy akkor minek jön ősszel az LGA2011, ha abban nem lesz se natív USB 3.0, se PCI-E 3.0?"
Már van arról információ, hogy az LGA2011-es procik nem fogják támogatni az USB 3.0-t és a PCI-E 3.0-t?
Új hozzászólás Aktív témák
- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- BestBuy topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest