- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Necroman_Mk2
őstag
A havit én se tartom reálisnak, de heti bontás, esetleg hetente két darab epizód már elképzelhető, egyes külsős sorozatoknál már csinálja ezt a Netflix. És miután fölkerült, utána már te döntöd el, mikor nézed meg, max. vársz a következő részre egy keveset. Tegyük hozzá: soha se voltam nagy sorozatfaló, az hogy egy hétvégi délután lepörgessek valamit, nálam elképzelhetetlen.
-
Necroman_Mk2
őstag
Az vicces volna, ha a Comecast adná a reklámokat lehetővé tevő technikát, miközben a hozzájuk tartozó filmstúdiók kivonják a filmjeiket a Netflixről
#4 catlaca Szerintem se annyira kétségbeejtő helyzetük, mint azt a médiában beállítják. Jó, bezártak stúdiókat, jó, lesz reklámos csomag is, de amíg ki-kiadnak nagy hype-ot kiváltó sorozatokat, addig én nem féltem őket. Mondjuk azt el tudom képzelni, hogy az egész évados bulk feltöltést ejtik majd a jövőben, hogy kevesebb tartalommal tudjanak havi díjakat szedni. A Disney ezt jól csinálja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged